Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

101 – 90

Olin työkeikalla hautajaisissa kun sen tajusin: eduskunta on juuri äänestänyt lopullisesti tasa-arvoisesta avioliittolaista. Vaivihkaa vi...

Olin työkeikalla hautajaisissa kun sen tajusin: eduskunta on juuri äänestänyt lopullisesti tasa-arvoisesta avioliittolaista.

Vaivihkaa vilkaisin äkkiä puhelimella, että miltä tilanne näyttää. Tilannehan oli 101-90, lakialoitteen hyväksymiseksi. Koska olin tosiaan hautajaisissa, ei olisi ehkä ollut kovin korrektia hyppiä riemusta, vetää esiin kaikenaikaa arkivaatteideni alla olevaa sadomaso-nahkapukua, kiljua ja hoilata We are the championsia.

Sen sijaan kipaisin nyrkkiini hihkuen vessaan hihkumaan vähän lisää. Kuinka tyypillistä: vuosikymmeniä homot joutuivat toteuttamaan itseään vessojen kätköissä, ja nyt kun lainsäädäntö ja tasa-arvotyö on vuosien työn jälkeen vihdoin edennyt, juhlin sitä missäs muuallakaan kuin saniteettitiloissa. 

Ja mitäpä muutakaan siinä tilanteessa voi, kuin ottaa muutamat selfiet.


Tältä pohjalta on mitä parhainta aloittaa joululoma. Sopivasti tälle illalle osuvat myös pikkujoulut lukiokavereiden kesken. Koska päivä on kaikin puolin jalo, juhlistin iltaa ostamalla tilkan Jaloviinaa. Joulujuhlista jaloin, pikkujouluista vähän heikommin jaloin.

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Olet ihana <3 Ja tänään kaikki muukin on ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinäkin olet! Me kaikki ollaan! Korkkarit kattoon tää ilta on meille!

   Poista
 2. Tää kirjotus sai mut todella positiiviselle mielelle, pointsit sulle! :)Jostain syystä itsensä toteuttaminen vessassa kuulosti "hiukan" epäilyttävältä, mutta meinasitkin sitten jotain muuta...

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea tasa-arvosta! Lain läpimeno ei vaikuttanut henkilökohtaisesti elämääni, mutta noi kuvat tekee mut erittäin onnelliseksi sun puolesta.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin tästä (jälleen kerran) yhden linkityksen kotipetripaavolaan. Huoh.

   Poista