Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tältä näyttää Finlaysonin Tom of Finland-mallisto!

Huomenna Finlayson julkistaa Tom of Finland-mallistonsa. Out.com-sivusto on saanut haltuunsa etukäteen kuvia mallistosta. Mallisto sisält...

Huomenna Finlayson julkistaa Tom of Finland-mallistonsa. Out.com-sivusto on saanut haltuunsa etukäteen kuvia mallistosta.

Mallisto sisältää kangaskassin, pyyhkeitä ja pussilakanasetin. Kuten arvata saattoi ja käytännöllistäkin on, paljasta pintaa kuoseissa ei nähdä. Kuoseissa esiintyvät täysissä pukeissa mutta vahvasti pullottavat machot mieshahmot.

Itse olisin saattanut suunnitella varsin erityyppiset kuosit, mutta en vastustele näitäkään. Miksi hienoa taidetta pitäisi liiaksi lähteäkään muuttamaan. Mallisto julkaistaan siis huomenna. Mielenkiinnolla odotan, millaisen vastaanoton mallisto saa. Mahtaakohan kasvaa samanlaiseksi myyntivaltiksi kuin Tom-postimerkit aiemmin tänä syksynä? Kuten Finlayson aiemmin tiedottikin, ollaan mallistoa viemässä vahvasti ulkomaille. Ensijulkaisu Out-sivustolla tukee tätä suunnitelmaa ilmeisen vahvasti. Toivottavasti Finlayson ei unohda meitä tyystin, ja mallisto tulee olemaan helposti saatavilla myös koti-Suomessa.

Katso malliston kuvat Out.comin sivuilta täältä.

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Ei riitä kyllä sanat kuvaamaan miten siistiä toi mallisto on!

    VastaaPoista
  2. Hei. Käykää ihmiset tsekkaamassa Finlaysonin ikkuna Etelä-Espalla. Näin sen eilen ja kyllä se oli sairaan siisti koppalakkeineen ja käsirautoineen. Tietysti lakanat ja pyyheliinat olivat todella hienoja myös.

    VastaaPoista