Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Rohkeat sinkut sanovat toisilleen tahdon ensitreffeillä

TV-kanava AVAn kevätkaudella nähdään suomalaista tv-historiaa: "Nyt tehdään Suomen tv-historiaa! Ensitreffit alttarilla -ohjelmas...

TV-kanava AVAn kevätkaudella nähdään suomalaista tv-historiaa:

"Nyt tehdään Suomen tv-historiaa! Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa kuusi rohkeaa sinkkua sanoo toisilleen tahdon ensitreffeillä. Ohjelman asiantuntijat ovat valinneet hakijoiden joukosta kolme omasta mielestään parhaiten yhteen sopivaa paria ja nämä ovat suostuneet tapaamaan tulevan puolisonsa ensi kertaa vasta alttarilla. Ohjelmassa seurataan juuri avioituneiden parien yhteiselämää viiden viikon ajan - luvassa on häät, häämatka, yhteenmuutto sekä tietysti arkea. Viikkojen yhteiselon jälkeen avioparit päättävät, haluavatko he jatkaa liittoa vai erota."

Tämä on nyt varmasti se, mitä Suomessa on kaivattu. AVA on tullut pelastamaan avioliiton. Perinteinen avioliittokäsitys säilyy ja avioliiton asema miehen ja naisen välisenä liittona vahvistuu. Arvostuskaan ei varmasti vähene, kun avioliitto näin tuodaan osaksi ihmisten arkea, jos ei järjestettynä avioliittona itselle niin ainakin viihteenä kotisohvalle.

Ei siis huolta, vaikka sukupuolenkorjausprosessilla yritetään huijata itselle oikeutta avioliittoon samaa sukupuolta olevan kanssa tai vaikka kuinka homorummutetaan. Avioliiton asema on heteroilla hyvissä käsissä, ei ole minkäänmoista halvennusta tai rienausta tässä. Hienosti otettu kristilliset, perinteiset arvot 1800-luvulta osaksi omaa elämää. 

Päivi ja Timo saavat taas nukkua yönsä rauhassa, hymyssä suin. Mitä muuten veikkaatte, montako viidakontähtöstä kuuden rohkean sinkun joukkoon mahtuu?

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Järjestetty avioliitto, mikäs sen kivempi!

  Kolmen avioliittovuoden jälkeen on pakko sanoa, että mielelläni tutustuin toisen sisäiseenkin kauneuteen ennen kuin sanoin tahdon. :D

  - Torey

  VastaaPoista
 2. Hahahahaa mahtava bloggaus!

  VastaaPoista
 3. Mietin ihan samaa, kun kuulin tuosta sarjasta. Heterot hoitaa jo itse sen avioliiton pyhyyden rapauttamisen niin huolella, että en ymmärrä, kuinka kukaan voi vedota siihen argumenttiin sukupuolineutraali avioliittolakia vastustaessaan.

  Mut toisaalta järjestetyt avioliitothan on tutkitusti pitkäikäisempiä ja keskimääräistä onnellisempia, ellei kyse sitten ole jostain lapsiavioliitosta, joten ehkä tällä sitten saadaan ne Suomen avioerotilastot kaunistumaan... Tai sitten ei.

  Törmäsin sattumalta YouTubessa tällaiseen, ajattelin että voisi kiinnostaa sua. https://www.youtube.com/watch?v=XH8KU5bSbhU Se on siis jokin venäläisten fanien omatekoinen Elias ja Lari rakkaustarinasetti, kai? En ole seurannut yhtään Salkkareita, joten en tiedä miten tää varsinaisesti liittyy siihen, muuten kuin että kuvamateriaali on ilmiselvästi siitä sarjasta. Löytyy jotain 30 osaa, jotkut venäjänkielisillä dubbauksilla ihan. Hämmennyin. Vai onko nää ihan yleistä tietoa?

  Törmäsin tuohon, kun etsin alunperin Please Like Me -sarjan kakkostuottarin parhaita paloja. Sekin on muuten tosi mainio sarja, ykköskausi on tullut Yleltäkin tai ainakin näytetty Areenassa, koska sieltä sen katsoin. Sarja alkaa sillä, että päähenkilö Josh on syömässä älytöntä jäätelöannosta tyttöystävänsä kanssa, kun tyttis sitten jättää Joshin, koska Josh on homo mutta ei vielä vain tajua sitä. Kakkoskausi oli vielä parempi kuin ykkönen, suosittelen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Olen kyllä tiennyt, että Salkkarifaneja ja tekstitettyjä fanivideoita on monessa maassa, mutta Venäjä kyllä pääsi vähän yllättämään.

   Oon nähnyt ykköskauden Please Like Me:stä, jostain käsittämättömästä syystä vain olen ilmeisesti unohtanut tehdä siitä postauksen! Kakkoskausi pitäisi kaivaa jostain esiin ja katsoa, en tiedä tuleeko sitä ikinä Suomessa katsottavaksi. Mutta ainakin ykköskausi oli ihan mahtava :D.

   Poista
 4. Toi ohjelma oli ihan huikee! Mä katoin sen Jenkki-tahtiin. Suosittelen ehdottomasti kaikille :)

  Emmi L.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai Ensitreffit alttarilla? Huhuh. Tässähän on tosiaan kyse ihan suomalaispareista ja suomiversiosta muutenkin.

   Poista
 5. Aikamoista mässäilyä kyllä. Hyvä, kun näitä perinteitä näin vaalitaan....

  VastaaPoista
 6. Minua ihmetyttää tuon tulevan ohjelman nimi, jos se todella on "Ensitreffit alttarilla". Suomessa kirkollinen vihkiminen on mahdollista vain, kun pari on yhdessä hakenut kuulutukset ja lisäksi vihkimistä edeltää aina toimituskeskustelu, jolloin pappi keskustelee vihkiparin kanssa. Joten jos tuossa ohjelmassa vihkiminen on kirkollinen, niin osa siinä on bluffia. Kaikkea ei siis näytetä.
  Mutta tuollaisenaankin kyllä avioliittoa rapauttava foramaatti, olit ihan oikeassa ja kirjoituksesi oli ihan mahtava.
  T. Mummo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mietin tuota aivan samaa. Kiinnostavaa olisi tietää, miten on toimittu.

   Poista
 7. Kyse ei ole kirkollisesta vihkimisestä, joten ohjelman nimi on harhaanjohtava. Ohjelman asiantuntijatiimissä on kyllä pastori, mutta hän ei pareja vihi - elleivät parit päätä pysyä yhdessä ja haluavat myöhemmin liitolleen kirkollisen siunauksen. Kirkolla ei siis ole tätä yksittäistä pastoria lukuunottamatta ohjelmassa osaa eikä arpaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan on samantekevää, onko tässä kirkko- vai siviilivihkimisestä kyse. Uskomattoman hölmöä ja tekopyhää silti.

   Poista