Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Salkkarit-leffan faninäytöksessä

Tänään tuntui kuin joulu olisi tullut kuukauden etukäteen. Ja tokihan tätä päivää on joulun lailla odotettukin, jo viikkokausia. Kyseessä...

Tänään tuntui kuin joulu olisi tullut kuukauden etukäteen. Ja tokihan tätä päivää on joulun lailla odotettukin, jo viikkokausia. Kyseessä on tietysti toisen Salatut elämät-leffan, Nightmare 2:n, faninäytöspäivä Turussa.

 
Faninäytöksessä olivat paikalla Tommi "Kari Taalasmaa" Taurula, Tero "Sergei Kuula" Tiittanen, Sara "Peppi Puolakka" Parikka sekä elokuvassa Aino Kaukovaaraa näyttelevä Jasmin Voutilainen. Eivät ykkössuosikkejani kukaan (paitsi Tommi Taurula tietty, toivottavasti palaa vielä sarjaan!), mutta ihana lisä pelkän leffan näkemiseen tämä fanitapaaminen kuitenkin oli. Enpä muista, milloin olisin viimeksi ollut jotenkin valtavan innoissani tällaisesta fanittamisesta. Tietenkin piti mennä hakemaan oikein yhteiskuvat, sitä vartenhan fanitapaaminen ylipäätään oli. Nimmarikortinkin nappasin lähtiessäni mukaan. Ihanaa olla kuin teini jälleen!

Innoissaan faninäytöksestä tuntui olevan moni muukin, sillä isokin sali täyttyi innokkaista katsojista. Ja hyvä niin, sillä Nightmare 2 on huomattavasti ensimmäistä osaa parempi. Ei sillä, etteikö ykkösosakin olisi ollut omassa genressään ja Salkkari-viitekehyksessään erinomaista viihdettä. Nyt ollaan hienosti uudella tasolla: edelleen erillään sarjan tapahtumista, mutta kuitenkin sen verran kiinni, että on täysin loogista törmätä lomasaarella useampaankin entiseen naapuriinsa tai sukulaiseensa samasta rapusta.

Kakkososaan on napattu mukaan myös sarjasta tutut Tale Taalasmaa (Emil Hallberg) ja Janne Haukkala (Hemmo Karja). Myös Kari Taalasmaa (Tommi Taurula) ilmestyy elokuvaan. Sen sijaan ykkösleffassa nähtyjä Heidiä (Venla Savikuja) tai Joonatania (Markku Pulli) ei tällä kertaa nähdä. Kummankaan poissaolosta en ole erityisen pahoillani, mutta Talen ja Jannen kirjoittaminen elokuvaan on suurimpia neronleimauksia aikoihin. Janne Haukkalaa on jo pitkään käsikirjoitettu sarjassakin ns. ilmiliekeissä, ja sama tahti jatkuu elokuvassa. Se on mahtavaa, ja korostaa upeasti elokuvan komediallista puolta. Sanokaa mitä sanotte, mutta Janne Haukkala on viime aikojen suomalaisen tv-viihteen parhaita hahmoja. Komediallisen trillerin jännityspuolikin on paremmin hanskassa, eikä kakkososassa esimerkiksi nähdä enää epäloogisuuksia. 

Myös elokuvan pituus, vajaa 80 minuuttia, on optimaalinen. Ja kuten kaikissa kunnon jatko-osissa, myös Nightmare kakkosen lopussa jätetään portti auki tulevallekin elokuvalle. Tulisipa se pian. Vain yhtä haluaisin toivoa, ja se on se, että Peppi ei enää olisi pääosassa. Se on nyt nähty.

Oliko joku muu Turun faninäytöksessä? Tai jossain muualla? Vai onko faninäytös vielä edessä? 

Faninäytös-kiertue jatkuu vielä muutamalla paikkakunnalla. Virallinen ensi-ilta elokuvalla taas on joulukuun alussa, jolloin leffaan ehtii paremmalla ajalla, jos faninäytöksiin ei jouda.
You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Hei, hieno juttu, että pääsit oikein fanitapaamiseen! Olen katsonut Salkkareita joskus nuorempana, en enää moneen vuoteen, mutta Karin eli Taurulan tunnistan ja hän oli ja varmasti on edelleen kiinnostava hahmo. Aika upeaa, miten Salatut elämät jatkaa suosiotaan vuodesta toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyllä ihanaa päästä! Vaikka ei siinä muuta ehtinytkään kuin moin sanoa ja kuvan napata. Kiva juttu silti :). Kari piipahti sarjassa muutaman jakson ja myös tuossa leffassa. Vähän luulisin, että hän palaa sarjaankin vielä myöhemmin takaisin. Toivoa ainakin elättelen, hahmo on nimittäin ollut poikkeuksellisen toimiva!

   Poista
  2. Minäki niin toivon että tulee takaisin! Mutta onhan Kari siinä alkutunnarissakin, miksi olisi siihen laitettu muutaman jakson takia? :D

   Poista
 2. Kröhöm! Aino Kaukovaara, ei Puolakka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitto, tietysti :D. Mietinkin, että kuulostaa jotenkin väärältä... Kiitos oikaisusta, korjaan tekstiin!

   Poista
 3. Jos olisin tienny aikasemmin et Tero Tiittanen on Turun näytöksessä, vähänkö olisin rynnännyt sinne. :D Damn! Mut kivoja fotoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, harmi että missasit! Mutta ehkä sinunkin aikasi vielä joskus koittaa :).

   Poista