Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Karhujen ystäville sunnuntaiaamun iloksi

Ihanaa sunnuntaiaamua!  Eilen kotiin palatessani löysin Killen katselemasta karhuvideoita netistä. Kyse ei suinkaan ollut karvaisista m...

Ihanaa sunnuntaiaamua! 

Eilen kotiin palatessani löysin Killen katselemasta karhuvideoita netistä. Kyse ei suinkaan ollut karvaisista miehistä, vaan melkein oikeasta karhusta. Kille oli muistanut lapsuutensa Karhuherra Paddington-videot ja löytänyt tiettävästi koko sarjan YouTubesta.

Itse en muista nähneeni Paddingtonin seikkailuista tätä versiota, vaan Ylellä 90-luvulla näytetyn piirrossarjan. Katselimme iPadilta sängyssä köllötellen muutaman jakson, ja varsinkin tämä Paddington cleans up-jakso nauratti. Paddingtonista on kuulemma tulossa myös uusi liveacting-elokuva. Katsoin sen trailerin, enkä kyllä ihan hirveästi löytänyt siitä alkuperäistä Karhuherra Paddingtonin henkeä... Hauska se voi toki olla, mutta vanhojen klassikoiden uudelleensynnyttäminen voi tuottaa vähän rumaa jälkeä. Vähän samoin kuin Smurffeista tehdyn 3D-elokuvan kanssa kävi.

Mutta tämä ei ole uudelleensynnytettyä liveactingia, vaan ihka aitoa ja alkuperäistä. Tällä saa siis kivasti aamun käyntiin! Nyt suunnistamme salille, hauskaa päivää kaikille!


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oii, ihanaa nostalgiaa <3 Hähää, näin sut tänään lidlissä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä <3! Ja hui kauhistus, näin vain romanimummoja, kuka heistä mahdoit olla?

      Poista