Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Finlaysonilta Tom of Finland-mallisto – en ole uskoa silmiäni!

Kuvassa yksityiskohta syksyllä julkaistusta Tom of Finland - Sarja kuvia-teoksesta. Niin olin pudottaa silmät päästäni heti aamusta: He...

Kuvassa yksityiskohta syksyllä julkaistusta Tom of Finland - Sarja kuvia-teoksesta.

Niin olin pudottaa silmät päästäni heti aamusta: Hesari kertoo nettisivuillaan Finlaysonin julkisevan torstaina Tom of Finland-malliston. 

 Tilanne on siinä mielessä hyvinkin jännittävä ja yllättävä, että minkäänlaista tietoa malliston sisällöstä, olemuksesta ja tuotteista ei suostuttu Finlaysonin tiedotteessa kertomaan. Vain sen, että "Finlayson vie maailmalle Tom of Finland-malliston". Hesari kuitenkin arvelee Finlaysonin kutsun perusteella, että perinteiset Muumi-kuosiset sisustustekstiilit saavat nyt seurakseen Tom of Finlandin lihaksikkaat, nahka-asuiset mieshahmot.

Finlaysonilla on selvästi otettu opiksi neuvoistani, jotka täällä blogissa julkistin. Kirjoitin huhtikuussa postauksen otsikolla Tom of Finlandilla talous kuntoon - nämä tuotteet saatava tuotantoon!. Tuolloin neuvoni tosin kohdistuivat Iittalaan ja Fazeriin, sisustustekstiilejä en valitettavasti tajunnut suunnitella. Mutta hienoa, että Finlayson on tajunnut soveltaa ideaani! Kirjoitin huhtikuussa siitä, kuinka Tom of Finlandista on mahdollista tehdä tuottava vientituote Muumien ja Angry Birdsien oheen. Ja juuri näin Finlayson nyt tekee! Sattumaako?

Tekstiilimallisto ei suinkaan ole ainoa Tom of Finlandiin liittyvä projekti, joita maailmalla tehdään: käynnissä on tietääkseni edelleenkin jopa kahden Tomppa-leffan tuotanto. Samoin Like julkaisi hiljattain Sarja kuvia-nimisen kirjan Tomin sarjakuvista. Postimerkeistä ette tietenkään ole voineet olla kuulematta. Myös Tampereen Postimuseossa on esillä Tomin kirjeisiin perustuva näyttely. Yhtä Tomppaa siis koko elämä!

Mitä veikkaatte malliston sisällöksi? Mitä toivoisitte?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Aiheeseen liittymätön, mutta pakollinen: Oletkos jo huomannut tämän youtubessa? :D

  https://www.youtube.com/watch?v=0jv02bmONSw

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, en ole tätä jatko-osaa nähnyt! Kiitos vinkistä :D. Yhtä mahtava kuin aiemmatkin osat!

   Poista
 2. Kiitos hienoasta ja mielenkiintoisesta vihjeestä Anolle!

  VastaaPoista
 3. Odotan innolla! Haluaisin valmisverhon, jossa vaikka n. kaksi metriä korkea viivapiirros. Olen suuri taiteenystävä ja taiteilijasielu sekä tasa-arvon puolustaja. Siksi tällaisen haluan. P.S. Olen nainen.

  VastaaPoista