Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Autio Dynamo, parhaat juhlat

Elämä on yhtä juhlaa, kun on laaja ystäväpiiri, joka pitää juhlimisesta. Eilisilta hurahti serkkuni synttäreitä juhliessa Dynamossa. ...

Elämä on yhtä juhlaa, kun on laaja ystäväpiiri, joka pitää juhlimisesta. Eilisilta hurahti serkkuni synttäreitä juhliessa Dynamossa.


Olen ehkä ennenkin kirjoitellut parhaiden juhlien synnystä, mutta kirjoitanpa taas. Eilen nimittäin sai taas ilolla juhlistaa. Oli hauskaa, miten oivallisimmat kekkerit syntyivät ihan itsestään, ilman sen kummempaa järjestämistä. Serkun synttäreitä oli suunniteltu sen verran, että Facebook-tapahtuma kutsui yhdeksän maissa Dynkkyyn juomaan kaljaa, viskiä tai limua. Ei siis päiväkausien järjestelystressiä, ei asukriisiä, ei oikeestaan mitään. Paitsi täysin hulvaton tunnelma jotenkin heti alkuillasta. Tai okei, heti ensimmäisten kuohuviinilasien jälkeen. Tuntui, että koko ajan nauratti niin, että silmät vuosivat vettä tai vatsalihaksiin sattui.


 Meitä lukuunottamatta autio Dynamo oli poikkeuksellisen viihtyisä ja samalla jotenkin kiehtova. Tyhjässä Dynamossa istuminen oli melkein yhtä hämmentävä kokemus kuin käydä Dynamossa päivänvalossa. Tunnelma on tyystin eri. Tyhjässä Dynamossa jotenkin parempi kuin tupaten täyteen ahdetussa, jossa en kyllä ole ikuisuuteen jaksanut käydäkään. 


Pikaiseksi piipahdukseksi kaavailtu onnittelukäynti venähtikin aamuyön puolelle, josta oli loogista ottaa synttärisankari mukaan jatkoille. Jatkoilla katsottiin mitäs muutakaan kuin synttärisankarille tyystin vieraita Putous-sketsihahmovideoita ja vanhoja Salkkareita DVD:ltä. 


Tänään unohdin mennä aamuluennolle, mutta luojan kiitos muistin olla kärppänä ostamassa lippuja uuden Salkkarit-leffan faninäytökseen heti kahdeltatoista, kun liput tulivat myyntiin. Ihanaa päästä tapaamaan Tommi "Kari Taalasmaa" Taurula. Muuten Turussa vierailevat tähdet olivat hieman pettymys, mutta sentään jotain! Se on enemmän kuin ei mitään ja voimistaa mukavasti muuten vähän väsynyttä päivää. You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Mäki oon ollut pienellä porukalla Dynkyssä kerran bailaamassa. Otettiin siitä kunnolla ilo irti ja jorattiin ihan täysillä monta tuntia. Tanssittiin kaiuttimienkin päällä eikä ihme kyllä tultu häätää pois! Viikonloppuisin, etenkin lauantaisin, se on tosiaa ahdistavan täynnä jengiä.
  J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa mahtavalta! Itse en tällä kertaa joraillut, mutta ens kerralla täytyy kyllä.

   Poista
 2. Ketä Turkuun tulee? Yritin etsiä jostain mutta en vielä ehtinyt löytää.

  VastaaPoista