Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Annaalinen pukujuhla vuosimallia 2014

Viikonloppu hurahti Twin Peaksin lisäksi Tonin vuosittaisissa pukujuhlissa. Tänä vuonna teemana oli mytologia, ja mikäpä muukaan olisi sop...

Viikonloppu hurahti Twin Peaksin lisäksi Tonin vuosittaisissa pukujuhlissa. Tänä vuonna teemana oli mytologia, ja mikäpä muukaan olisi sopinut kaltaiselleni loppasuulle paremmin, kuin viininjumala Bacchuksen asu.  

Asuahan ei tietenkään voinut testailla etukäteen, vaan lopullinen sonnustautuminen tapahtui vasta juhlapaikalla. Ihan vain tiedoksi jälkipolville, että rautalankaan ripustetut kaksi rasiaa viinirypäleitä painavat sen verran, että rautalanka painuu syvälle niskapoimuihin. Ne eivät siis jää ryhdikkään jämäkästi rintamusta koristamaan. Myös aidoista lehvistä ja köynnöksistä haaveilu vaihtui muovikukin koristeltuun halpispantaan, mutta ajoi asiansa mainiosti. Toogana palveli jälleen mikäs muukaan kuin kaikkensa antanut Ikea-verho, joka on aiemmin nähty vappupäivän jatkojen huntutansseissa, merenneidon pyrstössä, verhona, pahattaren viitassa ja herraties missä. Ajoi asiansa kuitenkin hienosti.

Kille sen sijaan edusti Hermeksenä, söpössä siipipannassaan. Siipiäkin suunniteltiin jo hyvissä ajoin, mutta lopullinen toteutus tapahtui noin kolme sekuntia ennen juhliin lähtöä. Söpöt olivat siivet silti. Ja koko Kille.Ylipäätään tykkään enemmän tällaisista enemmän tai vähemmän luovista, itsetehdyistä ratkaisuista naamiaisasuissa. Aina niillä ei pääse ylpeilemään, mutta tällä kertaa olin hyvinkin tyytyväinen asuihin. Kuten koko juhliin, Tonin annaalisissa pukujuhlissa on aina aivan omanlaisensa, erinomainen tunnelma.
Missä merkeissä te, lukijat rakkaat, vietitte Halloweenia? Oliko naamiaisia vai köllöttelittekö vain kotona?

You Might Also Like

0 kommenttia