Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vessakirjoitusten suuret viisaudet

Jokainen on varmasti joskus jäänyt lukemaan vessojen seinäkirjoituksia. Valitettavan usein kirjoitukset ovat pelkästään alatyylisiä asiatto...

Jokainen on varmasti joskus jäänyt lukemaan vessojen seinäkirjoituksia. Valitettavan usein kirjoitukset ovat pelkästään alatyylisiä asiattomuuksia, mutta välillä kirjoituksiin sisältyy myös Suuri Viisaus.
 
Tällaiseen vinkkiin ja siitä virinneeseen keskusteluun törmäsin taannoin yliopiston vessassa. Saman kopin toisessa seinässä oli myös uskomattoman hieno piirros. Ihanaa, että joku osaa käyttää luovuuttaan ja lahjojaan myös yllättävissä paikoissa. 

Tästä siis vinkkiä kaikille pitkiä kalsareita käyttäville miehille. Kalliit Black Horset voi nimimerkki Pride Heteron mukaan korvata näppärästi kirpparilta ostetuilla naisten leggareilla. Mielenkiintoinen vinkki ja lupaava keskustelun alku, täytynee käydä seuraamassa keskustelun etenemistä jonain päivänä.

Jos kuvasta ei saa selvää, litteroin tekstin vielä tähän: "Moi. Pitkien kalsareiden kelit alkaa. Vinkki. Kirpparilta saa naisten leggarit >50snt/kpl Nää lilat gina tricotin leggarit ainaki yhtä hyvät ku kalliit Black Horset t. Pride Hetero"

Aika hyvä vinkki ja kirjoitus minusta! Olen kuullut myös jossain päin Jyväskylää vessan seinään kirjoitetusta homoeroottisesta kertomakirjallisuudesta. Suxesin vessassa taas pohdittiin joskus sitä, kumpi antaa ja kumpi saa. Kysymys päättyi toteamukseen "en tiedä, mutta olenkin tyhmä bottom".

Oletteko bonganneet neroutta huokuvia tai edes hauskoja kirjoituksia vessojen seinistä? Kirjoitteletko itse? Kuka tunnustaa?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Baarien vessoissa on kyl varmaan parhaat tekstit, kun ihmiset kännissä töhrii muka fiksuja juttujaan. Mulla oli kans viime keväänä tommonen angstinen päivitys vessakirjotuksista. :D http://aamuyonhymy.blogspot.fi/2014/03/elama-on-huora-sitten-sina-kuolet.html

    VastaaPoista