Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Uuden päivän joulujakson kuvauksissa

Urani television viihdesarjoissa on nousujohteinen! Viime vuonna pääsin katsomaan ennakkoon Uusi päivä-tv-sarjan joulujaksoa. Tänä vuonna...

Urani television viihdesarjoissa on nousujohteinen! Viime vuonna pääsin katsomaan ennakkoon Uusi päivä-tv-sarjan joulujaksoa. Tänä vuonna pääsin mukaan jakson kuvauksiin! 

Vierailu Tampereen studioille oli hyvinkin mielenkiintoinen: olen toki aiemmin käynyt useampaankin kertaan Ylen studioilla ja ollut itse mukana kuvauksissa, esimerkiksi oman Blogistania-jaksoni tiimoilta. Tällaisiin studiokuvauksiin en ole kuitenkaan ennen osallistunut. 

Kaikki oli kieltämättä hyvinkin jännittävää! Olen aina ollut kiinnostunut kaikesta kulissientakaisesta ja siitä, miten asiat esimerkiksi televisio-ohjelmissa tehdään. Uusi päivä ei toki sisällä mitään kovinkaan suuria efektejä ja trikkejä, mutta kiinnostavaa yhtäkaikki. Onnellisena istuin siis Ainon kahvilan parhaalla paikalla seuraamassa Virtauksen joulukonserttia, jonka yllätyssolistiksi saapui Jari Sillanpää. Lavasteet näyttivät elävinä vielä paremmilta kuin televisiossa. Rakennettaisiinpa Suomeen oikeasti Voimalan kaltaisia ostoskeskuksia, järjettömien sadantuhannen neliön ostoskatastrofien sijaan. Ihana paikka, sanoo hän ja huomaa unohtavansa, että kyse on tosiaan tv-sarjan lavasteesta.

Hermoilin etukäteen asuani ja pelkäsin näyttäväni turvonneelta pallovatsalta. Siltä ehkä vähän näytinkin, mutta toisaalta aatonaattoiltana esitettävä erikoisjakso pyykkipallollani varustettuna toiminee hyvänä johdatuksena joulun henkeen: kukapa ei joulunpyhinä olisi pötsi pömpöllään? 

Itse kuvauksissa ei salaisuuksien ja teknistenkään syiden vuoksi sopinut kuvata, mutta kuvauksien päätyttyä sain nopeasti napattua muutamat ruudut näyttelijöistä. Sain myös itsestäni kuvan Ainon kahvilan tiskin takana sekä kaikkein tärkeimmän, yhteiskuvan Jari Sillanpään kanssa. Ennen kuvauksia satuin myös Siltsun kanssa samaan aikaan vessaan: on kuumottavaa pissata, kun tietää Jari Sillanpään pesevän käsiään seinän toisella puolella. Olimme myös vähällä myöhästyä kuvauksista, sillä Tampereen aamuruuhkat tulivat kiusallisella tavalla tutuiksi juuri silloin, kun syytä ei olisi. Lopulta, hermoiluista huolimatta, olimme paikalla ns. juuri parahiksi. Mutta mitäpä ei pieni hermoilu ja stressaaminen parantaisi.

Kiitos vielä Uuden päivän nettitiimille mahdollisuudesta vierailuun! Kaikki oli ihanaa, vain Niklas Järvelää jäin kaipaamaan.

Jakson salaperäisiä ja jännittäviä käänteitä sekä bongaa homopoika-bingoa voitte jännäillä kotikoloissanne jouluaatonaattona eli 23.12. klo 19.40! Pyrin vielä muistuttelemaan tästä lähempänä h-hetkeä.


You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Eikä miten ihana kuva susta ja Jartsasta! Siltsu on ihana! <3

  - Torey

  VastaaPoista
 2. Aivan samaa mieltä, että on kyllä aivan mahtava kuva Siltsun kanssa!

  VastaaPoista
 3. Pakko kysyä, oliko Up:n Jani yhtä ihana kuin telkussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavan vähän näin Jania tuolla, mutta ei yhtään televisioversiotaan huonompi ainakaan :).

   Poista