Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Katsaus Salkkareihin: There's Lalle in the air!

Salatut elämät ovat rullanneet syyskautta jo hyvän tovin. Myös Salkkareiden homopoikien juonikuvioissa on kihinää ja sutinaa, joten ajatt...

Salatut elämät ovat rullanneet syyskautta jo hyvän tovin. Myös Salkkareiden homopoikien juonikuvioissa on kihinää ja sutinaa, joten ajattelin koota kuvioita ja niiden herättämiä mietteitä pitkästä aikaa blogiinkin. 

Tärkein juonenkäänne ensin: ikuisuuksia jatkunut jahkailu Kallen ja Larin välillä on viimein johtanut toimintaan! There's Lalle in the air! Viime aikoina ehdottomaksi suosikkihahmokseni nousseen Jannen laitettua Lallelle liikettä niveliin lähti homma pyörimään reippaasti: Kalle ja Lari suutelivat kellarissa ja päätyivät myöhemmin treffeille ravintolaan, jonne tietysti tupsahtivat myös Elias ja Miska, jotka tietysti liittyivät Larin ja Kallen seuraan. 


Lari ja Kalle ovat mielestäni sopiva pari ja kiinnostava juonenkäänne: mitä tästä vielä seuraa? Miten suhtautuu esimerkiksi Ismo? Se jää nähtäväksi. 

On tässä kuitenkin ongelmansakin. En olisi koskaan uskonut sanovani tätä, mutta sanon nyt kuitenkin: Elias on törkeen ärsyttävä. Mulkoileva grumpy cat ei pääse näköjään koskaan Larista yli, vaan juoksee perässä inisemässä. Raivostuttavaa. Raivostuttavaa siksi, että kaikenlainen ininä on ärsyttävää (paitsi jos inisee itse) ja toisaalta siksi, että väkisin sitä itsekin miettii, että oisko Lari ja Elias sittenkin parempi pari kuin Lari ja Kalle tai Elias ja Miska.Parasta sen sijaan on, nyt ja aina, Janne Haukkala hoitamassa Larin ihmissuhteita. En tiedä, kuka Jannen repliikit kirjoittaa, mutta ihan tajuttoman nerokasta kielikuvien käyttöä joka tapauksessa. Mieleen ovat jääneet ainakin karvanoppien heiluttelu ja stetoskoopin räplääminen. Neroutta. Pahakseni en myöskään ole pistänyt Jannen ja Larin salitreenikohtauksia, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Krhhmmm...Suurin UUUH osui silmieni eteen kuitenkin vasta tänään, katsoessani perjantain jaksoa. Jos olisin tiennyt, mitä silmien eteen lävähtää, en olisi missään tapauksessa lähtenyt kuokkimaan syntymäpäiväjuhliin, vaan olisin kiltisti tullut kotiin Salkkareiksi. No, eipä se näkymä huono ollut tänäänkään:


Jep. Sannin kampaus on erikoinen, mutta ei yhtään huono. Varsin kiva oikeastaan!

Vaan mitä mieltä olette te? Kuumottaako Lalle? Ärsyttääkö Elias? Tykkäättekö tekin Sannin kampauksesta? 

Kuvat: MTV Oy

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Sannin kampaus on tosi mahtava! Tulee mieleen se UP:n se noh se punatukkainen tyttö, jonkanimeäenmuista. Eliaksen iniseminen oli itse asiassa aika inhimillistä: olen itse ollut täysin samanlaisessa tilanteessa ja suoraan sanoen olin raivohulluna. (Ja Miska (heheh) on hahmona aika lälly, joten en oikein diggaa ko. hahmosta)

  Mutta Lalle. Voi Lalle, minkä teit. Parhautta pitkiin aikoihin. Nyt vain toinen puoli itsestäni kapinoin: Larias vai Lalle?

  VastaaPoista
 2. Oon samaa mieltä sun kanssa. Eliaksesta on avautunut ihan uusia, ärsyttäviä ulottuvuuksia. Lari ja Kalle ovat mielestäni henkisesti samalla tasolla, sopivat oikein hyvin toisilleen vaikka pieni ikäero onkin.

  VastaaPoista
 3. Vannon nyt ja aina Lariaksen nimeen. En halua haudata toivoa, että nämä kaksi palaisivat vielä joskus yhteen. Olivat ne Larias momentsit jotain niin suloista. Kyllähän Lallekin menee, mutta Miska on tosi pläääh hahmo. Jotain särmää pitäisi saada tai kirjoittaa kokonaan ulos.

  VastaaPoista
 4. UUUHH <3 Larin timmi kroppa <3 tämä jätkä panis <3 ja siin perjantain jaksos... uuhhh <3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanaaaaa! Noi kuvat...! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 6. Mä taas oon ihastunut Miskan hahmoon sen kiltteyden ja kärsivällisyyden vuoksi. Ja onhan se toki komeakin.... Jannen hahmo on riemastuttava, koska hän tsemppaa yhtä kiihkeästi kaikkia ystäviään ihmissuhdeasioissa sukupuolisesta suuntautumisesta huolimatta. Ne neuvot vaan ovat aivan yhtä huonoja kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama täällä. Tosin luulen ja pelkään, että Miskasta on PAKKO paljastua jotain ikävää vielä. Noin kiltti ja lempeä hahmo ei ole realistinen (niinku Salkkareissa joku olisi :D) eikä toisaalta draamasarjan kannalta kovin pitkä ikäinen.

   Poista