Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sisältäni Ginger Spicen löysin

Nyt ollaan jännän äärellä ja tärkeyden ytimessä: olen mitä suurimmissa määrin saavuttamassa vahvan Ginger Spice-identiteetin.    Ei, en...

Nyt ollaan jännän äärellä ja tärkeyden ytimessä: olen mitä suurimmissa määrin saavuttamassa vahvan Ginger Spice-identiteetin. 

 

Ei, en ole eilisen punapääpostauksen jälkeen värjännyt hiuksiani punaisiksi blondeilla raidoilla. En ole myöskään ahtanut kanoottejani punaisella glitterillä päällystettyihin korokepohjasaappaisiin enkä toisaalta ole myöskään ryhtynyt glamour-malliksi. Sen sijaan ostin sukat.

Union Jack-sukat tuovat tosiaan ainakin omaan mieleeni maailman parhaan bändin, Spice Girlsin, ja erityisesti Geri Halliwellin. Kukaan ysärin lapsi tuskin voi olla muistamatta Geriä ja Union Jack-mekkoa, jossa Geri esiintyi Brit Awardseissa 1997. Myöhemmin, Gerin lähdettyä Spaissareista, mekko myytiin johonkin täysin käsittämättömään hintaan huutokaupassa. Se on sääli, vaikka fitness-elämän viemä Geri onkin nykyisin täysin eri mallia kuin uhkeina Spaissarivuosinaan. Silti Gerin Union Jack-mekko on ehkä kaunein ja kiehtovin vaate, mitä tässä maailmassa on nähty. Se on paljon mekolta, joka on niin lyhyt, että alushousuja näkyy enemmän kuin on piilossa. Ja siitä huolimatta se näytti täydelliseltä. Vaikkei nykyisellä fitness-Gerillä enää ehkä toimisikaan.


Mutta sukat toimii! Vähän epäröin pukea sukkia jalkaan, varsinkaan noin lahkeet käärittynä. Että onko ihan tyylikästä ja näyttääkö täysin hulvattomalta ja nololta. Killen mielestä näytti. Mutta sitten mietin, että näyttikö Spice Girlsin muikkelit koskaan suoranaisesti tyylikkäiltä. No eivät näyttäneet. Spory Spice on taatusti ainoa ihminen, joka on pukeutunut nappiverkkareihin tavatessaan kuninkaallisia. Spaissarit olivat kaukana tyylikkyydestä, mutta silti ovat jääneet elämään aikansa palvottuina ikoneina. Ysärimuoti on nyt tehnyt järkyttävän paluunsa, Spaissareiden sen sijaan ihanaa paluuta odotan edelleen.Sitä odotellessa voin aivan hyvin tuottaa iloa jos en ympäristölleni niin ainakin itselleni ja viilettää ympäriinsä ihanissa sukissani ja olla vähän niin kuin Ginger Spice, hitusen pienemmällä rintavarustuksella vain.

Väsymätön 7-vuotias spaissarifani sisälläni elättelee edelleen toivoa Spaissareiden täydellisestä comebackista, joka käsittäisi myös keikan Suomessa. Tai edes Tukholmassa. Sitä odotellessa varjelen sukkalöytöäni ja käytän niitä vain tärkeinä juhlapäivinä.


Löytyykö teidän lukijoiden joukosta Spaissarifaneja, joko entisiä tai edelleen palavasti ihailevia? Kuka oli suosikkispaissari, entä mikä oli paras biisi? Jaa muistosi kommenttiboksissa!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Spaissarit kuului niihin lapsuuden suosikkibändeihin. Fanitin suuresti, keräsin mm. tikkareita ja käytin niitä niin muodikkaita korkeapohjaisia kenkiä. Suosikkini ollut alusta asti Baby Spice eli Emma. Suosikkihittejä on monta. Spaissarit kestäisi kyllä vieläkin kuuntelemisen monen vuoden tauon jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tikkari- ja purkkatarrat, satoja julisteita ja lehtileikkeitä, kymmeniä t-paitoja ja herraties mitä löytyi itseltänikin :D. Ja Spaissarit tosiaan toimivat edelleen! Varsinkin Spiceworld on edelleen mahtava levy.

      Poista