Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Oi miehen kaunis perse!

Tänään alkoivat Turun kirjamessut, jotka kestävät viikonlopun ajan. En edes suunnitellut meneväni vielä tänään, mutta kuinka ollakaan menin...

Tänään alkoivat Turun kirjamessut, jotka kestävät viikonlopun ajan. En edes suunnitellut meneväni vielä tänään, mutta kuinka ollakaan menin, ja tein vieläpä elämäni hauskimman kirjalöydön! Se on kirjaimellisesti perseestä.

Olen kirjamessuilla usein erityisen kiinnostunut kaikenlaisista tarjouslaatikoista ja -pinoista. Niihin kannatti tutustua tänäänkin, löysin nimittäin samaan aikaan sekä hauskoja että hyvin realistisia runoja tai enemmänkin mietteitä sisältävän kirjan käsittämättömään yhden euron hintaan. 

Kyseessä on Oi miehen kaunis perse!-niminen kirja, jonka on kirjoittanut Hannele Pohjanmies. Kuten nimestä jo voi päätellä, keskitytään kirjassa tosiaan (naisen) mietteisiin miehen ihanasta takamuksesta. Ostin kirjan välittömästi itselleni ja niin näytti tekevän myös moni muu: euron nimittäin voi maksaa paljon tyhmemmästäkin asiasta. 

Kirjaa myytiin kirjan kustantaneen Basam Booksin osastolla, rientäkää siis sinne, mikäli Turun kirjamessut ovat suunnitelmissa!

Muistakaa huomenna myös Muusa ry:n Kirja kaupan päälle-seminaari, jossa käsitellään kirjailijoiden brändäämistä. Keskustelemassa on mukana mm. runoilija Heli Laaksonen. Myös allekirjoittaneen voi paikalta bongata, tulkaa siis!


You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Sinut bongattu Wiklundin valoissa kuuden jälkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä lähempänä puolta seitsemää! Mutta siellä olin, kyllä. Messuilta palaamassa.

   Poista
 2. Kuka oikeasti kirjoittaa kirjan aiheesta miehen perse? Ny meni vähä yli ymmärryksen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, näköjään esimerkiksi Hannele Pohjanmies. Kirja on oikeasti hyvä, eikä kirja tietenkään kerro _oikeasti_ perseestä. Suosittelen tutustumaan, on hieno teos.

   Poista
 3. Miehen perse on ruma :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naisen pillu on ruma :(. Hei oikeesti, kauneus on katsojan silmässä. Jokainen pitää siitä mistä pitää.

   Poista
  2. häh, miehen perseet on ihania :D riippuu toki perseestä.

   Poista
  3. Joo, miehen perse on ruma ja karvanen.

   Poista
 4. Olenkohan lapsellinen mutta mua aina naurattaa kun akateemisissa teksteissä käytetään tätä per se latinankieleistä ilmausta. Joskus on aika herkullisissa yhteyksissä, tsih.

  VastaaPoista