Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lätkä ja homot – taas mennään! Katso täältä ohjeet keskusteluun!

Voi jumalanterve, sanoi hän kun päivän uutisia luki. Armaassa kotimaassamme keskustellaan jälleen siitä, onko, saako ja voiko Suomen lätkäp...

Voi jumalanterve, sanoi hän kun päivän uutisia luki. Armaassa kotimaassamme keskustellaan jälleen siitä, onko, saako ja voiko Suomen lätkäpiireissä olla homoja.

Alku näytti lupaavalta. SM-liigan kapteeneilta kysyttiin tällä hetkellä joukkueissa pelaavista homoista. Tulos oli "yllättävä": Kyllä! Tälläkin hetkellä joukkueissa on pelaajia, jotka eivät ole heteroita. Taannoin kohahduttanut aurinkokuningas Juhani Tamminenhan luonnehti, että homoja ei Suomen jääkiekkojoukkueissa ole, eikä siellä hiirulaiset edes pärjäisi. Kommenttihan nyt oli tottakai täysin urpo, varsinkin hiirulais-stereotypialtaan. Tammisen viime aikaisen näyttävän ja huolitellun pukeutumisen perusteella en ihan hirveesti ylipäätään lähtis leikkimään homo-stereotypioilla omissa jutuissani.

Kaikki näytti siis olevan hyvin, homotkin pelaa lätkää ja vielä samassa seurassa heteroiden kanssa ja hetken sai jo hymyillä. Mutta ei. Äänensä sai kuuluviin HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela. Hänen mukaansa mahdollisesta homosta joukkueessa pitää kysyä mielipide koko joukkueelta. Keskustella siitä, mitä mieltä yhteisö on. Huvittavinta Korpelan homopelkoisessa lausunnossa on se, kuinka hän kuitenkin muistaa muistuttaa, että urheilu on keskiössä. Mutta pitipä silti päästä vähän puhumaan homoista, vaikkei oikeastaan tarvitsisi puhua ja kun tämä urheilu on kuitenkin keskiössä eikä siinä muulla ole väliä mutta homous voi olla haittatekijä josta pitää voida yhdessä puhua. Mutta urheilu on keskiössä. 

Mutta ei hätää! Laadin Risto Korpelan lausunnosta kaavion. Esittelen sen tässä ja annan toimintaohjeet kuvan alapuolella. 

Kuten näette, alas vajonnut keskustelun taso muodostaa ikään kuin kuopan. Ottakaa äkkiä tiivis ja peittävä kansi (esim. vanha Tupperware-kulhon kansi käy mainiosti, kunhan on ilmatiivis). Asettakaa kansi kuopan peitoksi. Älkää ruokkiko, älkääkä antako typerille jutuille ilmaa.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Eino-miehellä lähtenyt mopo keulimaan taas kerran oikein kunnolla...... Kannattais varmaan vähentää tota baareissa notkumista ja dokaamista, alkaa jutut oleen melkoisen häiriintyneitä. Juo välillä vettä eikä viiniä, nuku riittävästi ja lue Timo Soinin Peruspomo-kirjaa ääneen, niin olosi rauhoittuu.

  VastaaPoista
 2. No aattele, onhan se nyt kauheeta! Heterot ja homot samassa pukukopissa! Sitähän voi joutua vaikka raiskatuksi suihkussa.

  Mahtaakohan tässä uskaltaa enää uimahalliinkaan mennä. Mistäs sitä tietää mitä saunanlauteilla vieruskaverilla on mielessä! ;)

  - Torey

  VastaaPoista
 3. Ennen kuopan peittämistä kannattaa tyrkätä kuopan reunalla mesoava Tämän kylän homopoika-bloggaria reunan yli ja sitten viiden tonnin betonikansi päälle. Näin suljetun kuopan päälle vois vielä rakentaa uskonnollisen akatemian jossa eheytetään homoja takaisin heteroksi.

  VastaaPoista
 4. Anonyymin akatemia kaatuu onneksi omaan mahdottomuuteensa ja viimeistään koko rakennelma romahtaa, kun perustukset ovat huonot.

  VastaaPoista
 5. Ensimmäinen kaapista tulija on kyllä Suomen kovin jätkä ja tämä tapahtuu vuonna....?

  VastaaPoista