Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kurkistus kuvavirtaan

Säännöttömän säännöllisesti olen tehnyt blogissa kurkistuksia kuvavirtaan, eli jotain niinkin omaperäistä kuin julkaissut Instagramissa jul...

Säännöttömän säännöllisesti olen tehnyt blogissa kurkistuksia kuvavirtaan, eli jotain niinkin omaperäistä kuin julkaissut Instagramissa julkaistuja kuvia toistamiseen täälläkin! Ja ajattelin tehdä sen taas! Olkaa hyvät!


Tämän hulvattoman lehtimainoksen oli Kille jättänyt minulle näkyvästi esille. Uudet farkut ovat olleetkin jo pidempään haussa, eli taidan tietää minne suunnata! Isosiskon sijaan suuntasin hiljattain terveellisen elämäni merkeissä lenkille. Lenkkeilin sataman suuntaan, jossa aivan sattumalta tuli vihdoin ja viimein vastaan tämä ainakin Turussa paljon näkyvyyttä saanut joutsenmaalaus. Uskomattoman hieno, en pahastuisi yhtään, vaikka taiteilija Jukka Hakaselle annettaisi enemmänkin seinäpinta-alaa työstettäväksi.


Lenkkikuvan jatkeeksi on loogista laittaa tietysti ruokakuvia! Ensimmäisenä pikaiset lounasburgerit viime viikonlopulta. Riensin Vinokino-näytöksestä kotiin syömään ja yhtä nopeasti takaisin, seuraavaa leffaa katsomaan. Viereiset uunikasvikset taas ovat olleet viime aikoina tiuhaan uunissamme. Helppo, halpa, nopea ja herkullinen ruoka! Juurekset kypsyvät toki miedommallakin lämmöllä, mutta vasta kuumempi uuni tekee niistä ihanan rapeapintaisia ja muutenkin parempia. 20-30 minuuttia 250 asteessa.

Iittalan Leimu-valaisinta olen ihaillut jo ikuisuuden aina sen nähdessäni. Kaikin puolin vetoava ja lumoava valaisin, joskin luultavasti pelkäisin aina huitaisevani sen alas siivotessani tai jumpatessani. Kumpaakin toki teen usein, jopa jatkuvasti. Siivous ja jumppa ovat molemmat suuria intohimojani, kuten minut paremmintuntevat varmasti tietävät. Kille ei ole Leimulle vielä lämmennyt, mutta jonain päivänä saattaa lipsahtaa viimeisetkin Muumit mukista ja alan nostaa opintolainaa, jonka sijoitan suoraa päätä Leimuun. Oikeanpuoleisessa kuvassa taas ikuistettuna minä, hopeisen kuun luomalla sillalla kohti sipsiostoksia. Tästäkin syystä rakastan Instagramia ja älypuhelimia: kuinka monella on itsestään kuvia vaikka kymmenen vuoden takaa matkalla ostamaan sipsejä? Juuri sellaisia tärkeitä arjen juhlahetkiä. Ei siis pidä yhtään vähätellä tai paheksua. Instagram, älypuhelimet ja sipsit, ihanaa parhautta jok'ikinen!

Syksyn mittaan olen myös alkanut päästä vähän jyvälle asukuvien ottamisesta! Tai oikeastihan nämä ovat vain selfieitä, joista sattumalta näkyy myös päälläoleva asukokonaisuus. Farkkutakin ostin kesällä alennusmyynneistä, ja voi miten onnellinen olenkaan, että ostin. Vaikka takki onkin vähän rähjäinen eikä mitenkään siloiteltu tai siisti, näyttää rönttäisempikin asu farkkutakilla viimeisteltynä jotenkin siistiltä ja tyylikkäältä. Erityisesti tuohon (Killen, kröhm) villahuiviin yhdistettynä se toimii mitä parhaiten. Onneksi vielä näinäkin päivinä on ollut niin lämmintä, että on voinut poistua kotoa farkkutakissa. Yhtä lämmintä oli kuulemma juhannuksena, jolloin olin kyllä pukeutunut paljon lämpimämmin :---D. Niin vaikuttaa vuodenaika käsityksiimme lämmöstä.Viimeisteltäköön postaus kahdella mustavalkokuvalla minusta loikoilemassa. Tai oikeasti vasemmanpuoleisessa kuvassa en loikoile, vaan röhnötän sohvalla silmät kiinni auringosta ja salikäynnin jälkeisestä euforiasta nauttien. Oikeasti mitään euforiaa ei ole, vaan tilanne on lavastettu. Mutta hienosti on lavastettu, kuin ammattinäyttelijä oisin! Oikealla taas ei ole mitään lavastettua, vaan olen vastaheränneenä eilisaamuna klo 5.50, valmiina lähtemään kohti Uuden Päivän kuvauksia ja Tamperetta. #Nofilter, #Nomakeup, #truebeauty.

Glamoröösin elämäni käänteitä voi siis seurata lähes reaaliaikaisesti Instagramissa, löydyn sieltä omaperäisellä nimimerkillä tamankylanhomopoika. Seuraamaan siis äkkiä!

You Might Also Like

0 kommenttia