Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Herranpieksut, mikä Putous-hahmo!

Kristiina "Kissi" Vähä-Hiilari. (KUVA: Numi Nummelin) Ajattelin, etten kajoa Putous-aiheeseen blogin puolella siitäkään huoli...

Kristiina "Kissi" Vähä-Hiilari. (KUVA: Numi Nummelin)

Ajattelin, etten kajoa Putous-aiheeseen blogin puolella siitäkään huolimatta, että odotin alkavaa kautta hyvinkin suurella innolla. No, Antti Holman sketsihahmon nähtyäni en voi olla postaamatta. Epic! 

Vaikka luinkin jo hyvä tovi sitten Antti Holman homoseksuaalisuudesta Me Naisista, en silti jotenkin löytänyt järjellistä pointtia lähteä kirjoittamaan. Sen lisäksi, että jo Putouksen ensisekunneilla ruudussa vilahtivat jumalaiset teräspakarat, on myös Antti Holman sketsihahmo, Kristiina "Kissi" Vähä-Hiilari hulvattoman eeppinen.

Putouksessa on toki nähty drag-hahmoja ennenkin, mutta Kissi menee kirkkaasti yli jopa ikisuosikistani Marja Tyrnistä. Jyväskyläläinen white trash-kehonrakentaja on silkkaa neroutta ja uskallan jo nyt veikata Kissiä voittajaksi. Eikä sillee varsinaisesti yhtään haittaa tämä hyvin näkyvissä oleva järjetön kroppa. Huh. Luulen, että Vähä-Hiilarista muodostuu varsin pidetty hahmo sateenkaaripiireissä. Ainakin viralliselle Facebook-sivulleen Vähä-Hiilari nappasi hetkessä lähes parituhatta tykkääjää. Enteilee hyvää, jes!

Toiseksi suosikikseni nousi ensiesiintymisen perusteella Jenni Kokanderin Svetlana Rönkkö. Molemmissa hahmoissa tiivistyi hyvin se, mikä toimivassa sketsihahmossa on tärkeää. Överiä ulkonäköä tai täydellistä hokemaakin olennaisempaa on se, että esitettävä ihmistyyppi on oikeasti olemassa ja keskeisiltä luonteenpiirteiltään tunnistettava. Sellainen, jonka katsoja omassa elämässäänkin tuntee. 

KUVA: Numi Nummelin.

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Sain niin kauhean yskänpuuskan naurettuani Kissiä, että pelkäsin ettei se lopu ollenkaan. Loistava hahmo, loistava Antti! Ja jösses mikä kroppa!

  - Torey

  VastaaPoista
 2. Kyllä Antin kroppaa katselee mielellään tuollaisessa vaatetuksessa! :D

  VastaaPoista
 3. Kissi ja Svetlana on ihan ehdottomasti parhaimmat Putous-hahmot tänä vuonna! Ehkä niitten hauskuus perustuu siihen, että ne on hyvin todenmukaisia.

  VastaaPoista