Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kehityskeskustelun paikka

Vinokino-arvonnan voittajat on arvottu! Voittajille on laitettu sähköpostia. Kiitos kaikille osallistuneille!  Nyt kun lukijakuntaa on ...

Vinokino-arvonnan voittajat on arvottu! Voittajille on laitettu sähköpostia. Kiitos kaikille osallistuneille! 

Nyt kun lukijakuntaa on verrytelty mukavasti aktiiviseksi, on hyvä hetki pitää pienet kehityskeskustelut. Ajattelinkin kerätä vähän lukijapalautetta. Tuntuu, että lukijoita kyllä käy lukemassa entiseen malliin, joskus jopa enemmänkin, mutta kommenttiboksi on laajalla otannalla hiljentynyt kauheasti. Se on vähän kurjaa, koska nimenomaan se inspiroi ja motivoi bloggaamaan, että huomaa herättävänsä lukijoissa jotakin. Aistini eivät kuitenkaan ole vielä aivan niin virittyneet, että pystyisin aistimaan asioita pelkästään kävijämäärien, tykkäysten ja klikkauksien perusteella.

Kerro siis, että mikä toimii, mikä ei? Mitä haluaisit lukea, mitä et? Onko mielessäsi eeppinen aihe, joka vaatisi ehdottomasti tarttumistani? Mikä ärsyttää, mikä ilahduttaa?

 Kommenttikenttä on auki aivan kaikelle palautteelle, käytä siis tilaisuus hyväksi! 

 

You Might Also Like

35 kommenttia

 1. Mää toivosin tänne välillä syvällisempiäkin postauksia. Muuten tää on viihdyttävä ja mukavaa luettava oleva blogi, siis seuraamisen arvoinen. Ai niin, ja lisää niitä Disney-postauksia... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mieluusti kirjoittaisinkin syvällisempiä postauksia, mutta tuntuu, ettei nyt oikein ole mitään aiheita. Avioliittolaki ja tasa-arvo on niiiin sataan kertaan puhuttuja asioita, ettei niistä yksinkertaisesti oikein saa mitään uutta enää irti.

   Disney-postauksia on kyllä tulossa lisää!

   Poista
  2. Täältä vähän jutun juurta: http://seta.fi/poliittinen-strategia/ :D

   Poista
 2. Jaa'a! En päivittäin käy täällä tarkistelemassa, mutta silloin kun käyn, luen useamman jutun kerralla. Jos muut lukee samantyyppisesti, tilastoista on vaikea päätellä mitään. Ite pidän eniten tapahtumavinkeistä ja kannanotoistas ajankohtaisiin uutisiin. Sul on kiva ote kirjoittamiseen ja valokuvat on aina hyvälaatuisia. Ite en seuraa Salkkareita ja ne tekstit useimmiten skippaan, mutta ei ne mua ärsytäkään.

  VastaaPoista
 3. Joskus kesäkuussa kommentoin ja vinkkasin johonkin postaukseen Ylen lähettämästä dokumentista, joka käsitteli Conchita Wurstia, mutta et koskaan vastannut mitään... Tosin eipä siihen välttämättä mitään tarvinnut vastata, jossain vaiheessa vain tunnuit hehkuttavan Conchitaa, joten ajattelin että dokkari olisi sinua kiinnostanut! :--) Tai ehkäpä olit jo nähnyt sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kommenttisi ja katsoin dokumentinkin kyllä! Kesällä vaan oli niin tajuton kiire, ettei ihan kaikkiin kommentteihin ehtinyt reagoida. Kaikki kommentit on kuitenkin luettu huolellisesti ja kuten tässäkin tapauksessa kommentista on ollut ihan konkreettista hyötyä ja iloa :).

   Poista
 4. Samaa olen välillä odottanut, että kommentteihin vastattaisiin edes jotain. Etenkin kun itse aina kun kommentoin niin laitan kuitenkin jotakin positiivista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän jatkossa vastailla aktiivisemmin! Varsinkin kesällä oli niin tajuton kiire, ettei kommentteihin ehtinyt aina vastaamaan. Selkeisiin kysymyksiin ja reagointia vaativiin kommentteihin olen kyllä pyrkinyt vastaamaan aina. Ja kaikki kommentit on huolellisesti luettu kyllä :).

   Poista
 5. Kirjoita enemmän syvällisempiä ja pohdiskelevampia juttuja :) Sulla on kirjoittaminen hallussa ja olisi kiva lukea mietteitä ihan tavallisista arjen pohdinnoista. Eniten tykkään jutuista, joissa kerrot päivistäsi Killen kanssa, opiskelusta ja ihan kaikista sateenkaarimaailman ilmiöistä.
  Salkkarijutuista en jaksa innostua, joten ne skippaan.

  Jeejee! Oot huippu :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkäisin itsekin kirjoittaa syvällisempiä postauksia useammin, mutta varsinkin viime aikoina aiheet on olleet jotenkin aika vähissä. Tuntuu, että tasa-arvo ja ihmisoikeus-asioista on jo sanottu kaikki mahdollinen niin moneen kertaan, ettei niihin aiheisiin tarttuminen suurella poliittisen puheen palolla enää ole kovin hedelmällistä. Mutta saa toki heitellä vaikka kysymyksiä tai aiheita, joista juttuja haluaisi lukea :).

   Poista
 6. Normiarjestasi kertovat postaukset ovat mielenkiintoisia. Sekö esim. kirja- ja leffa-arvostelut. Olen huomannut muiden blogien kohdalla, että kommentteihin vastaaminen on yksi edellytys, että niitä myös jatkossa tulee. Ei ole mielenkiintoa kommata, jos tuntuu, että ignoorataanko ne kommentit bloggaajan toimesta. Täällä kyllä tykätään Salkkareista, joten älä vaan lopeta niitä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, että arkisemmatkin postaukset kiinnostavat. Kuten tuossa aikaisemmillekin sanoin, niin varsinkin kesällä oli niin kiire, että kommentit usein jäivät vastaamatta. Kaikki on kuitenkin huolellisesti luettu ja mietitty, vastaamattomuus ei siis kerro siitä, että kommentti olisi jotenkin mennyt ohi. Mutta parannan tapani jatkossa ja yritän vastata tehokkaammin! Ja Salkkari-postauksiakin on tulossa jatkossakin!

   Poista
  2. Äääh, kirjoitin superpitkän vastauksen tähän, ja sitten se katosi! Mutta kirjoitanpa uudestaan. Kiva kuulla, että arkipäiväisemmätkin aiheet kiinnostavat! Just tää mua viime aikoina bloggaamisessa ehkä eniten onkin stressannut, etten ole tiennyt, kiinnostaako ketään lukea jatkuvasti jotain arkisiä höpinöitä, ilman jotain sellasta selkeää kantavaa ajatusta. Kiva, että nekin siis kiinnostavat!

   Ja kommentteihin yritän jatkossa vastata tehokkaammin. Kuten jo edelläkin muille vastailin, meni varsinkin kesä niin kiireisissä merkeissä, ettei kommentteihin ehtinyt oikein vastailla, ellei kommentit erikseen sitä vaatineet esimerkiksi kysymyksillä tai muuten jotenkin provosoimalla. Kaikki kommentit luen kyllä aina, mistään ignoraamisesta ei siis ole kyse :).

   Poista
 7. Päällimmäisenä tulee mieleen sama kuin muillakin: olisi kiva huomata että kommenttini on jotenkin noteerattu. Kirjoittelin kommentteja muutaman kerran, mutta koska niihin ei vastattu mitään, tuli mieleen että niitä ei joko huomattu, niistä ei pidetty tai olivat yhdentekeviä. Siksi en ole kommentoinut niin ahkerasti kuin muuten haluaisin, sillä jäi tunne että sen pitäisi olla ihan oikeaa, painavaa asiaa, ennen kuin kannattaa tänne kirjoittaa. Toki se vie sulta aikaa jos joudut vastaamaan jokaiseen kommenttiin, mutta monesti vain "Kiitos" ja/tai hymiö riittää.
  Muuten nautin blogistasi paljon ja luen sitä säännöllisesti. Erityisesti pidän noista esiinnostamistasi sateenkaarimaailman viihdejutuista, esim. viimeisimpänä rupesin katsomaan #LoveMillaa Areenasta suosituksesi perusteella. Tarkoituksena on myös ryhtyä lukemaan Jonas Gardellin trilogiaa - sekin ihan tekemäsi juttusi perusteella. Arkielämästäsi on myös kiva lukea. Salkkareitakin saa olla, etenkin niitä vähäpukeisia kuvakaappauksia, muuten kun en sarjaa seuraa... Ennen kaikkea KIITOS kun jaksat vääntää tätä blogia meidän iloksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kommentit on kyllä huomattu :). En nyt yhtäkkiä osaa yhdistää nimimerkkiäsi mihinkään kommenttiin, joten en osaa sanoa miksi vastaaminen on jäänyt. Tykkään kuitenkin kaikista kommenteista, siitä ei ole kyse. Luen myös kaikki kommentit huolellisesti: kommentit tulevat aina sähköpostiin, joista sekä iPad että puhelin ilmoittavat samantien. Vastaamaan kommentteihin ei kuitenkaan pääse yhtä näppärästi, joten siksi se herkästi jää. Varsinkin kiireessä. Olen myös selvästi ajatellut ihan eri tavalla kuin suuri osa lukijoista: musta on tuntunut, että parin sanan tai hymiön pituinen vastaus on jotenkin kamalan tylsää ja tuntuu pettymykseltä, jos ei ole mitään suurta elämänviisautta tarjottavana. Mutta näin ei siis ilmeisesti olekaan!

   Ihanaa kuulla, että blogista on ollut noin paljon iloa :). Kiitos itsellesi!

   Poista
 8. Mä tykkäisin, jos blogisi päälinja olisi "Homomaailman uudet tuulet, ilmiöt, henkilöt ja menovinkit". Olisi kiva, että blogissa tulisi sellaisia juttuja, joita ei ole jo muualla märehditty loppuun. Salkkari-postauksista tykkään erityisesti, joten älähän nyt niitä lopeta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juuri tuota samojen aiheiden märehtimistä olen yrittänyt välttää, ja siksi aika monien kaipaamia "syvällisempiä ja pohdiskelevampia" postauksia ei ole ihan kauheasti viime aikoina ollut. Mutta koitan jatkossa panostaa enemmän näihin ilmiö-asioihin :).

   Poista
 9. Ei mitään karseeta Disney-paskaa I K I N Ä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, olen pahoillani jos ne tuottavat noin suurta tuskaa! En kuitenkaan I K I N Ä  voisi luopua Disneystä, joten Disney pysyy blogin teemoissa jatkossakin :).

   Poista
  2. Tsori, unohdin tyystin pehmentää viestiäni sen vaatimalla hymiöllä! Mielipahan ja väärinkäsitysten välttämiseksi saat sen nyt tässä: XD

   Poista
  3. Tässä se nähdään miten tärkeää on käyttää hymiöitä! ;)

   Poista
 10. Kirjoitin kommentin aikoinaan siitä, että se Tahdon-tatuointikampanjassa tehty tatuointi on käytännössä sama kuin Hesarissa esitelty puolalaisen vangin tatuointi jostain männävuosisadalta. Mua ainakin tää aihe kiinnostaa. Eli onko tuo symboli ollut laajemminkin homosymboli tai tiedätkö jotain aiheesta?

  Tässä linkki Hesarin juttuun:
  http://www.hs.fi/ulkomaat/Kuolleiden+puolalaisvankien+tatuoinneista+tehtiin+taidetta/a1400043971978

  Ja kaivelin sen alkuperäisen kommenttinikin, se löytyy täältä:
  http://tamankylanhomopoika.blogspot.fi/2014/07/oi-mika-ihana-ilta-ruisrockissa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaivan, muistan kommenttisi! Siinä itseasiassa taisi käydä niin, että aloin innokkaana lukea tuota juttua ja miettiä yhteyttä ja sitten eksyin jonnekin täysin sivupoluille.

   Tarkemmin en tiedä, mutta jotenkin noin selkeä symboli tuntuu maallikon silmään ehkä vähän turhan alleviivaavalta. Luulen, että toisiinsa tarttuvilla käsillä on kuvattu muuten jonkinlaista luottamusta tai ystävyyttä. Toisaalta Hesarin jutussahan mainitaan myös näin: "Tatuointien kuvat olivat usein uskonnollisia, seksuaalisia tai ne kertoivat kostosta. Esimerkiksi tikarin ympärille kietoutunut käärme kuvasi kostoa ja punainen avoin suu homoseksuaalisuutta."

   Voihan sillä siis toki olla tällainen homoeroottinenkin merkitys symbolina :).

   Poista
 11. Komppaan yllä olevia. Itsekin olen aina silloin tällöin kommentoinut, mutta eipä ole vastauksia kommentteihini useinkaan tullut... Tsemppiä bloggaukseen ja terkkuja Killelle!

  P.S. Otat muuten hienoja kuvia, oletkohan opiskellut valokuvausta jossain vai ihan itseoppinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että tää kommenttiasia tuli puheeksi! Täytyy nyt ihan vakavissaan panostaa tähän vastaamiseen.

   Kuvaajana olen ihan itseoppinut. Kiitos :).

   Poista
 12. Hei! Oli pakko alkaa vastaan kun kerta kommentteja nyt pyysit. Itse luen muutamia blogeja mutta en jaksa alkaa kommaileen yleensä ��
  Tykkään tosi paljon blogistasi ja käyn katsoon blogisi ehkä pari kertaa viikossa �� tykkään kirjoitustyylistäsi, suosittelen pitämään ton humoristisen ja keveän linjan! Oikein syvääluotaavia ja analysoivia blogeja on kyllä netti pullollaan, mutta ei yhtäkään toista tällaista!
  Arjestasi ja killestä kertovat postaukset kiinnostavat myös minua, kaiken muun lisäksi. Salkkareita en seuraa mutta toisaalta on hauska nähdä kuvina tuota homotarinaa mitä siel nyt on, ehkä myös videoina? Vinkkisi homokirjallisuudesta on kivoja, olisiko antaa mitään vinkkejä tv sarjoista joissa on kiinnostava homo stoori? Itse pidin aikoinaan hurjasti queer as folkista,seurasitko itse?
  Kaikkea hyvää sulle ja jatka samaan malliin ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista :). En ihan kauheasti osaa sanoa tv-sarjoista, olen aika huono seuraamaan mitään (paitsi Salkkareita). Mutta Ylen nuortensarja #LoveMillassa tosiaan on tuo yksi varsin hauska homohahmo, josta hiljattain kirjoitinkin. Queer as Folk on kyllä tuttu, sekä britti- että jenkkiversiona.

   Poista
  2. Salkkarien homotarina löytyy youtubesta nimellä Elias' story. Ulkomaalaiset katsovat sitä innokkaasti tekstitettynä. Itsekin katson sieltä kun salkkarit ei kokonaisuudessaan kiinnosta. Viimeisin jakso oli 245.

   Poista
 13. Itse seuraan blogeja Bloglovin'in kautta. Koneella selatessa ei ole mitään ongelmaa, mutta puhelimen sovelluksella sinun blogisi kohdalla en pysty lukemaan kirjoituksia, vaan minun pitää lukea selaimen kautta postaus. Parin muunkin blogin kohdalla on sama ongelma, liekkö jokin koodaukseen yms. liittyvä asia. Eli jos osaat jotenkin vaikuttaa asiaan, olisi kiva, mutta pärjäillään näinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tästä on muistaakseni joku muukin joskus valittanut! Olen nähnyt samanlaisia kommentteja myös muissa blogeissa. Luulen, että vika on Bloglovinin päässä, eli en pysty valitettavasti tekemään asialle mitään :/.

   Poista
  2. Mun oli tarkoitus kirjoittaa tänne vähän vastaavasta asiasta eli siitä, että Feedlyn kautta blogia seuratessa postauksista näkee vain muutaman ensimmäisen rivin ja sitten pitäisi klikata juttuun. Jää useimmiten klikkaamatta. Valtaosaa blogeista (myös Bloggerin) pystyy lukemaan täysin Feedlyn kautta, mutta muutamia ei. Olen antanut itselleni kerrottavan, että kyse on jostain blogin asetuksista ja ne voi bloggaaja itse säätää. Tästä syystä siis luen blogiasi enää todella harvoin.

   Poista
  3. Onpas outoa! Tietoisesti en ainakaan ole mitään asetuksia noin laittanut. Pitää tutkia asiaa!

   Poista
 14. Heippa! Kommentoin viimeksi kai vuosi sitten, vaikka luen blogisi säännöllisesti. Kirjoitat kivasti ja kunnioittavasti kaikista aiheistasi. Jotkut jutut ohitan (kuten salkkarit ja vähäpukeiset miehet), mutta ymmärrän, että niillä on taas omat lukijansa. Tarkimmin luen syvällisemmät pohdiskelusi ajankohtaisista asioista sekä tavallisesta elämästäsi Killen kanssa kertovat jutut. Hyvää jatkoa t. Onnellinen isoäiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Muistankin edellisen kommenttisi :). Hyvää jatkoa sinullekin!

   Poista