Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Frenchie Friday – 6 iloista ranskanbulldog-kuvaa!

Voi että, kuinka väsyneeksi ihminen voikaan itsensä tuntea! Olen vääntänyt näännyksiin yhden projektin kanssa jo ikuisuuden ja nyt homma al...

Voi että, kuinka väsyneeksi ihminen voikaan itsensä tuntea! Olen vääntänyt näännyksiin yhden projektin kanssa jo ikuisuuden ja nyt homma alkaa olla purkissa. Jihuu! Vaan niin olen kuin Eino Leino runossaan sanoo, uupunut ah sydän juurihin saakka. 

Mutta onneksi stressiä voi helpottaa ihan kotikonstein! Itse pääsin muutama viikko sitten rapsuttelemaan ja ulkoiluttamaan siskoni koiria, jotka sattuvat olemaan ehdottomasti maailman parhaat ranskanbulldogit. Ne jaksavat olla vilpittömän iloisia ja touhukkaita kaiken aikaa ja kaikessa kohelluksessaan jotenkin vielä rauhoittavat. Minuakin, joka en edes erityisemmin ole koiraihminen!

Ranskanbulldogien kanssa heikkokuntoisempikin (=minä) voi ulkoilla ylpeänä: on varmaa, että koirat röhkivät ja puhisevat huomattavasti enemmän kuin niiden ulkoiluttaja. Kuulemma oikein pitkän ja juoksuttavan metsälenkin jälkeen koirat jaksavat hädintuskin raahautua vesikupille: kupilleryömimistä viivytellään viimeiseen asti ja kupin viereen pitää jäädä myös lepäämään. Aika lunskia elämää koiralla. Ollapa itsekin koira. 

Aika harvakseltaan pääsen näitä ranskiksia palluttelemaan, mutta onneksi lemmikkiensä parissa varsin eteväksi valokuvaajaksi oppinut siskoni nappasi nämä kuvat minusta koiriensa kanssa. 

Toivottavasti koirakuvista on iloa ja piristystä muidenkin loppuviikkoon!

You Might Also Like

1 kommenttia