Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Disney-kokoelma, osa 2: Pocahontas

Nyt on kuulemma käynnissä jonkinlainen ysäri-teemaviikko, ja mikä sopisikaan ysäriteemaan paremmin kuin toinen osa Disney-kokoelmaa esittel...

Nyt on kuulemma käynnissä jonkinlainen ysäri-teemaviikko, ja mikä sopisikaan ysäriteemaan paremmin kuin toinen osa Disney-kokoelmaa esittelevään postaussarjaan! Ensimmäinen osa käsitteli Aladdinia, toinen osa taas valottaa Pocahontas-kokoelmaa.


Heti tähän alkuun on todettava, että unohdin kokoelmaa kuvia varten yhteen paikkaan kerätessäni ehdottomasti siisteimmät keräilykappaleet: kokoelmistani nimittäin löytyy esimerkiksi lähes parimetrinen pahvi-Pocahontas, jonka ystävällinen pikkukylän S-Marketin täti jemmasi minulle Pocahontasin ilmestyessä VHS:lle :D. Luulin pahvi-Poksun kadonneen iäksi, mutta niin vain vanhempani minut joskus yllättivät ja ilmestyivät kylään pahvi-Pocahontas kainalossaan. Olemassa oli myös pienempi versio, mutta sen sijainnista ei ole minkäänlaista tietoa. 

Kokoelmistani löytyy myös valokuvakirja Disney on Ice: Pocahontas-show'sta. Samanmoinen on olemassa myös Aladdinista, jonka unohdin Aladdin-postauksessa mainita. 

Pocahontasia käsittelevä kokoelma ei ehkä ole järin laaja, mutta kaikki on ihka-aitoa ysäriä! 

Merkittävin kohde on Aku Ankan julkaisema Pocahontas-sarjakuva. Kuten kuvasta näkyy, on lehti selvästikin luettu vuosien saatossa huolellisesti. On vaikea käsittää, miten lehti on säilynyt näihin päiviin saakka, mutta totta se on.

 Ehkä parasta on kuitenkin tuo takakanteen liimattu xylitol-mainos. Kaikki, joilla on hampaat tarvitsevat fluoria. Ja kaikki, joilla on Pocahontas-sarjakuva tarvitsevat järkeä olla liimailematta typeriä mainostarroja lehtiinsä.

Muu kokoelma onkin sitten hivenen vaisumpaa: pinkki kangastilkku on Pocahontas-nuken mukana tullut jonkinsortin nukenhuopa. Nukke itse on jo siirtynyt manan majoille, mutta ihmeen kaupalla tämä kangas on kuitenkin säilynyt kaikki kaksikymmentä vuotta... Ihmeiden aika ei ole ohi! 


 Kuvassa näkyy myös Pocahontas-korut alkuperäispakkauksineen! Serkkuni oli pohjanmaan mysteeriputiikkeja kolutessaan törmännyt näihin, edelleen lahjatavaraliikkeessä myynnissä olleisiin myyntikappaleisiin. Pakkauksissa taisi olla vielä markkahinnatkin, kuinka herttaista. Toisessa pakkauksessa on Pocahontasia ja Meekoa esittävä koru, toisessa taas oli pelkkä Meeko. Meekokin on kyllä tallessa, mutta sitä olen joskus käyttänyt, eikä se näin ollen ole enää alkuperäispakkauksessaan. Kovin kaukana se ei ole, mutta hivenen epäjärjestelmällisestä kokoelmastani sitä ei kuvaustarpeeseen löytynyt...


You Might Also Like

0 kommenttia