Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Nightmare 2 - "Se mitä tapahtuu saaressa, jää saareen"

Järjestyksessään toinen Salatut elämät -sarjaan pohjautuva elokuva Nightmare 2 – Painajainen jatkuu saa ensi-iltansa 3.12.2014. Uudessa e...

Järjestyksessään toinen Salatut elämät -sarjaan pohjautuva elokuva Nightmare 2 – Painajainen jatkuu saa ensi-iltansa 3.12.2014.

Uudessa elokuvassa ei suinkaan enää seikkailla risteilyaluksilla, vaan tällä kertaa painajaiset pääsevät valloilleen saaressa, johon Jiri perustaa kesäkahvilan. Paikalle on tietysti raahattava koko kaveripiiri sekä jostain syystä saarelle myös ilmestynyt joukko aiemmin sarjassa nähtyjä hahmoja. Ja lopulta kaikesta tulee kamalaa painajaista. 

Valittelin jo ensimmäisen elokuvan aikaan sitä, kuinka päähenkilöksi elokuviin on valittu hitusen lässy Peppi. Tuolloin kirjoitin blogiini näin: "Yksi kovan luokan töppäys itse elokuvassa on kyllä tehty. Miksi ihmeessä pääosaan on kirjoitettu ja nostettu Peppi (Sara Säkkinen), joka on ehdottomasti Salkkareiden historian lässyimpiä ja turhanpäiväisimpiä hahmoja? Surullisenkuuluisan huonossa leffajulisteessa olisi paljon muutakin etualalle nostettavaa, kuten seiloriasuinen Joonatan (Markku Pulli) tai ihan oikeastikin hyvännäköinen Jiri (Mikko Parikka). Salkkarileffasta olisi voitu tehdä kauankaivattu seiloriteemainen Top Gunin seuraaja: Daydream - Painamista merellä. Kiinnostusta olisi herännyt huomattavasti enemmän". 

Samoilla linjoilla olen edelleen! Sama on selvästi pälkähtänyt myös leffatiimin mieleen, jos Nightmare2:sta julkaistua kohtauskuvaa katsoo: 

KUVA: Taksu Takkunen / Fremantle Media Finland 2014
No, okei, ensimmäinen ajatus on, että miksi Tale, miksei Lari, miksi Tale näyttää kiusallisesti pöhöttyneeltä. Vasta sitten mielessä käy ajatus, että mikä on tämä sensuelli nainen taustalla? Unohdetaan hänet, ja eletään toivossa. Kuva saa joka tapauksessa toivomaan, että elokuvan mainoslause "Viekö paha voiton, vai loppuuko painajainen vihdoin" vaihtuisi vielä muotoon "Se mitä tapahtuu saaressa, jää saareen". 

Ja sitä toivoessa voi vain harmitella, ettei Fremantle vieläkään ole herännyt tekemään edes netti-spin-offia Larias/Milias/Lalle-joukkiosta. Ois kysyntää jos ois tarjontaa!

Kauhutunnelmiin voi virittäytyä tsekkaamalla tänään julkaistun trailerin tästä alta:
 

Nightmare2 joka tapauksessa ensi-illassa 3.12. En malta odottaa!

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Eilinen "ootko jo päättänyt mitä teet lukion jälkeen?" Joo, enköhän mä jatka homostelua ihan entiseen malliin." oli kyllä mahtava.

    VastaaPoista
  2. Kuka tossa kuvassa onkaan oikeella on hyvännäkönen. Googletinpa myös Markku Pullia ja olin yllättynyt, kuinka kuuma se on ollut nuorempana. Toki nykyäänkin katseenkestävähkö.

    VastaaPoista