Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kynsin ja hampain kesässä kiinni – kesämuistoja Kööpenhaminasta

Eilen blogissa oltiin varsin syksyisissä ja nihkeissä tunnelmissa. Mutta kuten joku kommenteissa sanoi, elämä toimii niin, että syksy ja ta...

Eilen blogissa oltiin varsin syksyisissä ja nihkeissä tunnelmissa. Mutta kuten joku kommenteissa sanoi, elämä toimii niin, että syksy ja talvi eletään tulevaa kesää odottaen. Se on totta. Hyvänä lääkkeenä toimii myös menneiden kesien muistelu. 

Muistin, että Kööpenhaminan reissusta on vielä keoittain juttuja kertomatta. Tänään jaan kuitenkin kanssanne muutamat kuvat, joihin reissu aika hyvin tiivistyy. Keskeiseen asemaan nousevat kolme koota: Kille, kesä ja kuuma. Tai kuuma kesä-Kille, miten vaan.

Köpiksestä on tosiaan keoittain matskua vielä käsittelemättä ja julkaisematta. Videopätkiäkin kuvasin, voisin koittaa koota niistä jonkinlaisen videopostauksen, jos kiinnostusta löytyy :). 

Mutta nyt niihin kuviin:

Tarkkasilmäisimmät huomaavat Killen Artekin kassin Buy now, keep forever-tekstillä. Se sopii kuvaan aika hyvin.
Minä ja norsu-selfie. Kööpenhaminan eläintarha oli ihana, teen siitä vielä oman postauksensa myöhemmin.

Kuvittelin, että Pieni merenneito ei olisi varsinaisesti turistirysä. Kuten kuvasta näkyy, kuvitelmani oli typerä.

Nälkäkuoleman partaalla löysimme terassiravintolan. Henkilökunta oli täysin hukassa ja palvelu huonoa, mutta voi luoja kuinka ihanat burgerit siellä söimme. Nimimerkillä nyrkinkokoinen jauhelihapihvi in my mind.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Ihanan kesäisiä kuvia! Niinkuin marjoja ja sieniä voi säilöä talven varalle, samoin voi noita onnellisia kesähetkiä säilöä kuvina lämmittämään ja lohduttamaan rännän, loskan, pimeän ja pakkasen keskellä. Noi sun ja Killen yhteiset söpöilykuvat on ihan parhaita! :)

    VastaaPoista