Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Syksy koittaa, mutta Siltsu on kukkeimmillaan!

  Huomenna ilmestyy Jari Sillanpään uusi levy. Siltsun kesähitti Malagaan herätti jo yllättyneitä älähdyksiä. Sama tunnelma tuntuu jatk...

 

Huomenna ilmestyy Jari Sillanpään uusi levy. Siltsun kesähitti Malagaan herätti jo yllättyneitä älähdyksiä. Sama tunnelma tuntuu jatkuvan Rakkaudella merkitty mies-nimeä kantavalla levyllä.


Jari Sillanpään viime vuosien kameleonttius ja siinä sivussa tapahtunut ilmiselvä vapautuminen on jotain niin siistiä, etten ole pysyä housuissani. jo Vain elämään ensimmäinen kausi Cheek-versioineen (joka muuten löytyy uudelta levyltäkin) oli mahtavaa katsottavaa. Sillanpää oli koko kauden kantava voima, hauska, vapautunut ja ennenkaikkea tajuttoman lahjakas. Viime syksyistä Tähdet, tähdet-ohjelmaa en tullut katsoneeksi, mutta kuulemani mukaan meininki oli sielläkin uskomaton. Harva artisti, varsinkaan Suomessa, pystyisi kovin uskottavasti coveroimaan sekä Gangnam Styleä että Queenia. Sillanpää voi kuitenkin sen tehdä. 

Kesähitti Malagaan oli viimeinen niitti noin niin kuin positiivisessa mielessä: biisi on ihan hulvatonta kukkulijumpsista, ja erityisen homoystävälliseksi paikaksi tunnustautunut Malaga ei varmastikaan ole valikoitunut biisin matkakohteeksi sattumalta. "Tunkkinne pitäkää hei! Malja nousee vapaudelle! Nyt tai ei koskaan beibet aurinkoon!" puhuu selkokielistä symboliikkaa sen suhteen, että elämä on liian lyhyt harmaassa kaapissa lymyilyyn ja aika ulos aurinkoon tulolle on tosiaan nyt tai ei koskaan. Täydellistä. Täydellistä siinäkin mielessä, että vakavasti otettava artistikin voi ja uskaltaa joskus kokeilla ei-niin-vakavasti otettavia juttuja, koska elämä eikä varsinkaan musiikki ole oikeasti millään tavalla vakava asia! Malja nousee vapaudelle!  
Ihania voimautumisen aaltoja synkkään syksyyn loistaa myös juuri julkaistu Tanssii kuin John Travolta-sinkku, joka on aivan ehdoton timanttikirsikka Siltsun vapautuneen taiteilijuuden sateenkaarikakun päällä. Sitä kakkua kelpaa jakaa kaikille, joten levylautaset kouraan ja joraamaan! 
 It's Siltsu, bitch!

Potpuri-kooste kaikista uuden levyn biiseistä löytyy tästä. Nupit kaakkoon!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Höpö höpö, kaapissa on mukavan lämmintä, pimeää ja turvallista! Kuka täältä nyt viitsisi/uskaltaisi lähteä kaiken maailman pride-riekkujaisiin ihmisiä ärsyttämään ja uskovaisia loukkaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siellä turvallista, mut kun sitten tulee masennus, ahdistus ja omat lahjatkin sekä persoona jäävät helposti myös sinne kaappiin.

   T: puoliksi ulos kaapista tullut

   Poista
 2. I'm hooked!Olen kuunnellut koko päivän Spotifysta Liekeissä ja Rakkaudella merkitty miestä :)

  VastaaPoista