Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sateenkaarikakkua Gaggui Kaffelasta

Turku Pride-viikko on jo täysillä käynnissä ja sitä juhlistaa myös Turun ehkä ihanin kahvila, Gaggui kaffela. Gaggui on tehnyt sen, minkä...

Turku Pride-viikko on jo täysillä käynnissä ja sitä juhlistaa myös Turun ehkä ihanin kahvila, Gaggui kaffela. Gaggui on tehnyt sen, minkä olen luullut onnistuvan vain vaahtomuovista photoshoppaamalla: sateenkaarikakun!


En olisi uskonut, että pääsen todella joskus kokemaan sateenkaarikakun! Kuten sanottu, olin hyvinkin vakuuttunut, että kakku on mahdollista toteuttaa vain vaahtomuovista photoshopilla. Mutta asia ei ollutkaan niin! Vieläkin on vähän epäselvää, kuinka kukaan on jaksanut näpertää kakun raitojen parissa ehkä ikuisuuksia, mutta ihanaa että on! Tällainen paneutuminen kertoo mielestäni juuri siitä, että yhteistyö Turku Priden kanssa tarkoittaa muutakin kuin pelkkää näkyvyyden ja loputtoman myynnin kasvun tavoittelua. Just näin pitää olla! Jihuu! Kakkua kaikille, meinasin kiljaista, mutta sehän on tässä postauksessa vähän niinku tarkoitus jo muutenkin.

Sitruunaisella kreemillä päällystetty Pride-kakku häviää ehkä häivähdyksen Gagguin muille, kiistatta täydellisille kakuille. Erinomaista se on silti ja suosittelenkin lämpimästi kiiruhtamaan Gagguin vitriinien äärelle. 

Pride-kakkua on saatavilla vain tällä viikolla, ei siis pidä jäädä vitkuttelemaan!

Gaggui Kaffela, Humalistonkatu 15, Turku. Avoinna ti-pe 10-19, la 10-18 ja su 12-18.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Sain hetki sitten kirjan, jossa on Taivaallisia kakkuja ja muistaakseni siellä oli tuollaisen sateenkaren ohje. Itse vaan ajattelin, etten jaksaisi ihan heti alkaa väsäämään. :D

    VastaaPoista