Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Blog by the book-blogiopas

Lauantaina suunnattiin Killen kanssa Helsinkiin, jossa juhlittiin Blog by the book-blogioppaan julkaisua. Kuten aiemmin kirjoitin, olen y...

Lauantaina suunnattiin Killen kanssa Helsinkiin, jossa juhlittiin Blog by the book-blogioppaan julkaisua. Kuten aiemmin kirjoitin, olen yksi kirjassa esiteltävistä bloggareista!

 Kirjan takana oleva kaksikko, Noora Kananen ja Miki Toikkanen, olivat järjestäneet kirjan julkaisun kunniaksi oivalliset bileet! Venuu tarjosi mainiot ja elegantit tilat juhlille, oli kiva kun sai juhlia vähän intiimimmin ja kodinomaisemmin kuin jos olisi juhlittu esimerkiksi baarissa. Oli myös paljon kotoisampaa ja luontevampaa syödä n. 14 kiloa ihania tarjoiluja, jotka juhliin oli tarjonnut vielä varsin tuore catering-yritys Keikaus Catering. Kuten varmasti moni tietää, en intoile mistään kämäisistä tarjoiluista, vaan huonot tarjoilut voivat kaataa koko juhlatunnelman. Keikauksen tarjoilut olivat kyllä ensiluokkaisia: hauskaa, miten pienistä ja yksinkertaisistakin asioista oli saatu juhlavia ja erinomaisen maukkaita. Erityisesti fiilistelin punajuurta ja vuohenjuustomoussea, taivaallinen elämys. Ah! 

Ruuat saatiin huuhtoa alas Happy Joella, jotka niinikään oli lahjoitettu bloggareille blogiyhteistyön merkeissä. Yleensä en ole siidereistä kovin innoissani, mutta Happy Joe, vieläpä luomuversiona, oli oikeinkin passeli: siideriä siemailemalla ei tullut vahingossakaan niin känniin, että olisi horissut täysin typeriä. Happy Joe ei myöskään ole överimakeaa, kuten monet muut siiderilitkut. Myös Karkkikauppa Sweeheart sekä Ilmapallokauppa antoivat osansa hauskoihin juhliin.


Kuten juhlissa usein, alku meni vähän vaisun kankeasti, mutta kun tunnelma kohosi ja juttu alkoi luistaa, olisin viihtynyt juhlapaikan sohvannurkassa mainiosti vielä tuntikausia... Jotenkin kuitenkin huomasin, että muut vieraat olivat ymmärtäneet lähteä, ja minä seurueineni olin paikalla höpisemässä viimeisenä.

Ja jottei vallan jää puhumatta itse pääasia, eli Blog by the Book itse, kuvasin teille pienen videon kirjasta! Videolla pääsette kurkistamaan myös julkkaribileisiin, joista kuvasin myös muutaman pätkän.You Might Also Like

6 kommenttia

 1. täytyy ostaa tuo kirja!

  tajusithan muuten oikeasti että teidän blogit on kirjassa aakkosjärjestyksessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa joo!

   En muuten tajunnut.... Nyt se tavallaan tuntuu aika ilmiselvältä kun mainitsit.

   Poista
 2. Nää on mun mielestä vähän siinä hyvän maun rajamailla nää "yleensä en tykkää x-tuotteesta, mutta just tää mulle ekslusiivisesti annettu ilmaistuote maistui tosi hyvältä". Toisaalta ymmärrän, että tuote on mainittava blogissa, kun on sinne ilmaisjuhliin mennyt.

  Tää on ristiriitaista, kun toisaalta pidi enemmän siitä "luomumeiningistä" aikanaan, jossa kirjoittelit tunteistasi ja päivittäisistä poikajutuistasi tai Killen ja sun arkielämästä. Toisaalta taas on siinäkin hyvät puolensa, että Suomessa on yksi tunnettu omilla kasvoillaan kirjoitteleva ei-meikeistä-ja-tuksusta-yli-intoileva homobloggari. Kovin suuren skaalan juttu ei varmaan onnistuisi sillä tänään me harrastettiin seksiä ja syötiin sitten jäätelöä sängyssä katsoen Vain elämää -tyylillä. Perushomon elämästä tämä blogi on vaan menossa yhä kauemmas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän tunteesi ja pidän tämän mielessä jatkossa. Haluan tosin huomauttaa, että olisin voinut Happy Joesta sanoa vastaavan ihan ilmaistarjoilujakin. Mistään karseista sokerilitkuista en olisi kehunut tykänneeni, vaikka olisin saanut juoda niitä Lauri Tilkasen navasta.

   Tuossakin olet oikeassa, että kovin "suuren skaalan juttua" ei tosiaan noin voi kirjoittaa. Tottakai blogin kirjoittaminen oli erilaista silloin kun oli anonyymi ja lukijoita murto-osa nykyisestä. Nykyisellään, kun blogista tietää niin yliopiston oppiaineen henkilökunta, sukulaiset ja kadulla vastaantulevat ventovieraat, ei tunnu kauheen hyvältä idealta kirjoitella erityisen intiimisti. Eikä mun kirjoitukset oikeastaan ikinä ole olleet kovin yksityiskohtaisia, vaan aina jutut ovat pysyneet melko yleisellä tasolla. Perushomo-ajatukseen en osaa sanoa sen tarkemmin, perushomoja kun on niin monenlaisia. Vaikka itsehän tietysti olen aina ollut aika fabulous ja special.

   Poista
 3. Tää ei liity aiheeseen mitenkään, mutta pakko kertoa kun niin hauska juttu. Näin viime yönä unta jossa Salkkarien Elias oli sun ja Killen luona vierailulla ja hän välttämättä halusi pitää teille alusvaate näytöksen. Eli Elias esitteli teille aivan helkutin hyvännäköisiä ja hyvin istuvia alkkareita, ainakin kahdetkymmenen erilaiset pöksyt. Ihan ihme uni, mistähän tämäkin tuli. Jokin aikaa sitten näin samankaltaista alusvaate-näytös unta Robinista! :)

  VastaaPoista
 4. Eilen (29.9.) oli hyvä TV-päivä silmäruuan kannalta. Ensin Uudessa päivässä Valtteri Lehtinen esitteli ihan hyvän näköistä paljasta ylävartaloaan kahdessakin eri kohtauksessa ja Kiiltokuvissa älyttömän hottis kundi Jessen roolissa, Eric Barco näköjään tyypin oikea nimi.

  VastaaPoista