Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Turku Pride – vapaus valita, oikeus olla toist pual jokke

  Luulitko, että kesä ja lukuisat Pride-tapahtumat ovat jo takanapäin? Ehei, luulit väärin! Turku Pride ampaisee puskista ja vaatii oik...

 

Luulitko, että kesä ja lukuisat Pride-tapahtumat ovat jo takanapäin? Ehei, luulit väärin! Turku Pride ampaisee puskista ja vaatii oikeutta kulkea toist pual jokke. 

Täytyy myöntää, että suhtauduin hyvin varauksella ajatukseen Turku Prideen. Tapahtumaa alettiin kiireesti järjestää vasta tänä kesänä lakivaliokunnan torpattua Tahdon2013-aloitteen ja toisaalta Helsinki Priden kerättyä ennätysosallistujamäärän. Pidin kuitenkin aikataulua liian tiukkana ja mahdottomana, enkä muutenkin liian kiireisenä lähtenyt mukaan järjestämään tapahtumaa, vaikka mukaan pyydettiinkin. Arvelin, että hätäisesti kasaan koottu tapahtuma kerää paikalle vain mellakoinnista, aiheesta viis, kiinnostuneet kiljupunkkarit ja kadunmiehet, joiden mellakointi nyt tuskin edistää ainakaan HLBTI-ihmisten asiaa.

Samuli Putrokin osallistuu Turku Prideen!
Sain kuitenkin hiljattain vielä uuden kyselyn, josko vähän kuitenkin ehtisin mukaan. Tuolloin tsekkasin tapahtumanjärjestäjien Facebook-ryhmän, ja pääsin todentotta yllättymään. Hetkessä kasaan koottu tapahtuma vaikutti hyvinkin pätevältä. Kaikki oli otettu huomioon ja suunnittelu- sekä käytännöntoteutustyö oli kovassa vauhdissa. Joku yltiönero oli onnistunut nappaamaan Samuli Putron keikalle Turku Priden puistojuhlaan. Turku Pride huipentuu kolmessa eri paikassa järjestettävään iltajuhlaan. Mukana on tietenkin myös Pride-kulkue. Upeeta! Mahtavaa! 

Turku Pride järjestetään mukavasti vasta myöhemmin syksyllä, eli 20. syyskuuta. Turkuun rantautuneilla uusilla opiskelijoillakin on tuolloin hieno tilaisuus tarkistaa, että ei Turus mittä homoi oo.

Tarkempaa tietoa jo nyt sekä myöhemmin voi tsekkailla esimerkiksi Turku Priden Facebook-sivulta sekä tapahtumasivulta.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. "Ei Turus mittä homoi oo!" Hahaha, voi noita muistoja homokabareesta! Ihan parasta! "Homo ei vanhene koskaan!"

  VastaaPoista
 2. Tosta tulikin mieleeni Helsinki-pride ja mahtavalla lauluäänellä varustettu tyttö, joka esiintyi avajaisissa. Mulle jäi kauhee pakkomielle siitä Not gonna get us-biisin akustisesta versiosta , kuuntelisin sitä mielellään pari (sataa) kertaa lisää youtubesta. Tunnetko tyypin? Millä nimellä voisin etsiskellä matskua youtuubista? Tai voisitko välittää tämän pienen fanitoiveen. Kiitos kaunis!

  VastaaPoista
 3. http://blog.qruiser.com/qx.fi/209460/helsinki-pride-2014-avajaiset blogin mukaan esiintyjä oli Roosa Rechardt,
  https://www.facebook.com/rosarechardtmusic

  Jos tämä tieto nyt enää kysyjää tavoittaa...


  Wizzu

  VastaaPoista
 4. Osallistuitko? Jos, niin olisi kiva kuulla mielipiteitäsi tapahtumasta :)

  VastaaPoista