Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tämän kylän homopoika kirjassa ja televisiossa – leffaroolia odotellessa

Syksy jo saapuu (ei saavu) ja sen myötä meikähomo hyppii silmillesi kaikenlaisissa medioissa. Silmä tarkkana, siis! Ajankohtaisin uutinen...

Syksy jo saapuu (ei saavu) ja sen myötä meikähomo hyppii silmillesi kaikenlaisissa medioissa. Silmä tarkkana, siis!

Ajankohtaisin uutinen lienee se, että tänä syksynä on mahdollista nähdä taas minua televisioruudulla tai mistä nyt ikinä ohjelmansa kukin katsookin. Aivan uusimmat lukijat eivät ehkä tiedäkään, mutta vierailin YLE TV2:n Blogistania-sarjan yhdessä jaksossa toisella tuotantokaudella. Kesän mittaan Blogistaniaa on näytetty uusintoina ja luonnollisesti oma jaksonikin tullaan näyttämään. 

Blogistania-kuvaukset keväällä 2013. KUVA: Sirpa Leskelä / YLE
Blogistania-jaksoni kuvattiin huhtikuussa 2013 ja maailmani on kuvausten jälkeen hivenen muuttunut: ohjelmassa näkyvä asuntoni on edellinen kämppäni, ei siis nykyinen yhteisasumus Killen kanssa. Muutenkin olen toki huomattavasti fiksumpi, kypsempi, komeampi ja tyylikkäämpi kuin jaksossa. Vaikka ei se huono jakso ole, olen siihen varsin tyytyväinen.

Blogistania-jaksoni ensiesitystä varten laadin aikoinaan blogiini myös juomapelin. En ehkä suosittele pelaamaan sitä, ainakaan alkoholijuomilla, lähetysaikaan aamukymmeneltä. Areenasta tai muulta tallenteelta sopivampaan aikaan katsottuna juomapeli on kuulemma aika tehokas.

Blogistania-jaksoni putkahtaa televisiosta uusintana siis 25.8. eli ensi maanantaina klo 10:20! Samana päivänähän alkaa myös Salkkarit. Saa nähdä kumpi saa enemmän katsojia: minä vai Salkkarit. Veikkaan itseäni. 

Toinen uutiseni ei koske väljähtänyttä kesäuusintaa, vaan aivan uusinta uutta! Viime talvena ihanat naiset Noora ja Miki lähestyivät minua sähköpostitse ja pyysivät mukaan työn alla olevaan blogiopaskirjaansa. Annoin kirjaan haastattelun ja pidimme talvisella Vartiovuorella jäätävässä pakkasessa photoshootit kirjaa varten. Nyt Blog by the book-blogiopas on valmis. Tammen julkaisemassa kirjassa on mukana vaikka ketä muita huippubloggareita ja olen valtavan iloinen, että oma pieni bloggariminäni on päässyt mukaan kirjoihin ja kansiin. Parhautta! Yläpuolelta voitte tsekata kirjan kansikuvan ja pitää siis silmänne auki kirjastoissa ja kirjakaupoissa. Hinta on tietääkseni 26 euron paikkeilla. 

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Toi pitää muistaa katsoa - tai siis tallentaa! Rupesinkin seuraamaan sun blogia sen jälkeen kun näin tuon jakson viime vuonna. Erittäin edustava ohjelma susta ja sun blogista!

    VastaaPoista