Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Asu Suxesin naamiaisista

  Nyt Suxesin synttärinaamiaisista paluusta alkaa olla aikaa vuorokausi ja tunnen hiljalleen toipuvani! Juhlat olivat kaljaa, viiniä, kal...

  Nyt Suxesin synttärinaamiaisista paluusta alkaa olla aikaa vuorokausi ja tunnen hiljalleen toipuvani! Juhlat olivat kaljaa, viiniä, kaljaa, viiniä ja päästä putoilevia teippejä. 

 Asukseni pitkällisen eli hyvin lyhyen pohdinnan jälkeen valikoitui Prinsessa Ruususen Pahatar eli Maleficent. Sain hetkessä visiosta kiinni: päähineen pystyy rakentamaan jo joskus ysärin puolessavälissä isotätini ompelemaan Mikki Hiiri-päähineeseen, kunhan vain korvat kiinnittää päätä myöden ja Pahattaren sarvet teippaa korvien päälle. Sarvet syntyivät näppärästi Turku liikkeelle-ilmaisjakelusta muotoilemalla ja mustalla teipillä päällystämällä. Päällystin loppujen lopuksi sarvien lisäksi myös muun päähineen: lopputuloksesta tuli näyttävämpi ja kieltämättä myös huomattavasti hikisempi, teippi kun ei ole kovin hengittävä materiaali. Loppuillasta pää alkoikin olla siinä määrin hikinen, että teipit alkoivat putoilla ja aloin pelätä sarvien lerpahtamista. Häpeähän se on, jos miehen sarvi lerpahtaa kesken illan. Viitta taas pyöräytettiin vuosia ansiokkaasti palvelleista Ikean verhoista: verhot ovat olleet ikkunassa ihan oikeasti verhoina, vappuyön huivitansseissa, merenneidon pyrstönä ja nyt vielä viittanakin. Kaikkeen ne kyllä taipuvat!

Maleficent-asu oli mielenkiintoinen kokeilu: en muistaakseni ole ennen esimerkiksi sutinut huulipunaa huuliini, muusta glamour-meikistä puhumattakaan. Toisaalta voi ehkä kysyä, voiko ylipäätään puhua meikistä, jos on vain levittänyt erinäisiä glitter-tuotteita pitkin naamaansa. Mitä olette mieltä? Kulmakarvat maalasin mustiksi milläs muullakaan kuin kasvoväreillä. 

Kille jänisti kekkereistä, joten seuralaisekseni Suxesin hämyyn lähti serkkuni, joka kätevänä ompelijana pyöräytti Pahatar-viittani lisäksi itselleen eeppisen Dalek-asun. Exterminate!
 
Palkintosijat puvuillamme jäivät valitettavasti saamatta ja lopulta pukukilpailun voiton vei cyberhuoran asu. Niinhän sitä sanotaan, että naamiaiset ovat siksi, että jokainen voi pukeutua juuri niin huorahtavasti kuin haluaa. Cyberhuoran asu oli toki näyttävä, mutta kovin tuntuivat ihmiset olevan pihalla: luulivat mokomat cyber-lookia fantasiaksi, vaan julma totuus on se, että vielä tänäkin päivänä kaupungilla, jopa Turussa, näkee cyber-hengessä pukeutuneisiin ihmisiin. Ei ole fantasiaa vaan kauhua se, huh

Pian pukukilpailun jälkeen hipsittiinkin viitat liehuen kotiin. Tässä vielä muutamat kuvat asusta. Kille kehui minun näyttävän Ulla Taalasmaalta useammissa kuvissa, kuinka hurmaavaa!


Oliko joku lukija Suxesin synttäreillä? Miltä asu näyttää?

You Might Also Like

4 kommenttia