Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sneak peek naamiaisasusta

Some ja Suomi velloo koulukiusaamis- ja jäävesiämpäri-haasteissa, mutta ei mennä niihin nyt. Koulukiusaamisesta olen suunnitellut kirjoitta...

Some ja Suomi velloo koulukiusaamis- ja jäävesiämpäri-haasteissa, mutta ei mennä niihin nyt. Koulukiusaamisesta olen suunnitellut kirjoittavani jo pidempään ja nyt yritin, mutta en näköjään pysty. En vielä. 

Sen sijaan päätin olla miettimättä ja murehtimatta ja heittää teille pientä sneak peekia illan asustani Suxesin naamiaisissa. Siitä tulee fabulous, vaikka itse sanonkin. Kävin tänään myös ystävän luona Vares-elokuvamaratonissa piipahtamassa. Ehdin nähdä jo ennenkin näkemäni Huhtikuun tytöt-elokuvan. Elokuvassa nähdään kohtaus, jossa leffan pahismies pokaa Suxesista mukaansa pojan ja pokaamisen jälkeen paloittelee pokansa. Just se leffa, mikä kannatti katsoa juuri ennen Suxesiinmenoa. Ei siis pidä lähteä epäilyttävien miesten mukaan! Elokuvassa tosin huvitti tämän pokatun pojan kommentti Suxesista, "ei täällä kukaan tunne ketään". No eipä vissiin ei :---D. Mutta ihanaa, että Suxes on mukana elokuvassa! Ihana Suxes! Ja nyt takaisin alkuperäisaiheeseen eli asuuni:

Asun keskeiset tarvikkeet muodostuivat mustasta teipistä, timanttitarroista (joita ei lopulta edes käytetty), Turku liikkeelle-ilmaisjakelulehdestä (johon tutustuin askartelun yhteydessä ensimmäisen kerran pian kolmivuotisen Turussa asumiseni aikana) sekä Ikean vanhoista verhoista (jotka ovat palvelleet verhoina, huivitanssin huiveina, merenneidon pyrstönä ja nyt vielä naamiaisasussa). Mainittakoon vielä, että ajatus asusta valkeni vasta eilen. Ajoissa liikkeellä jne jne.

Naamiaisten teemana on fantasia ja hahmoni sukupuoli on nainen, tämän verran annettakoon vinkkiä. Kuvat ovat armotonta hämärässä kuvattua puhelinsuttua, mutta suttuisuushan vain vahvistaa salaisuuden verhoa asuni ympärillä!


Osaako joku arvata, mistä asussa on kyse? Totuus paljastunee huomenna tai viimeistään maanantaina, riippuen siitä miten toivun naamiaisista. Hyvää lauantai-iltaa!

You Might Also Like

0 kommenttia