Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Oliks mun synttärit tänään vai eilen?

Nyt on Kööpenhaminan reissu tehty ja mukavasti jo kotiuduttukin kotipesään asti!  Köpiksestä on luvassa hirvittävä määrä postauksia, sil...

Nyt on Kööpenhaminan reissu tehty ja mukavasti jo kotiuduttukin kotipesään asti! 

Köpiksestä on luvassa hirvittävä määrä postauksia, sillä paikka on vaan yksinkertaisesti ihan uskomaton. Jos Tukholman ja vaikka Helsingin erilaisuus on tuntunut järjettömältä, vielä hullummalta tuntuu ero Kööpenhaminaan verrattuna. Uskon ja toivon, että jaksatte kuitenkin lukea sinne tänne ripoteltuja Köpis-juttuja pidempäänkin!

Reissu oli siis ihana ja olenkin hyvin onnellinen, että reissu sattui juuri syntymäpäiväni kohdalle. Syntymäpäivä kului oikeastaan parhaalla mahdollisella tavalla: parhaassa seurassa, parhaissa maisemissa, parhailla ostoksilla. Sää ei sattunut suosimaan syntymäjuhlaani ennen kuin vasta illalla, jolloin lähdimme vielä pitkän päivän jälkeen iltakävelylle. Iltakävelyllä jouduin varmistamaan, että oliks mun synttärit tänään vai eilen

Kertoo ehkä päivien sisällöstä ja pituudesta jotakin. 

Sain Killeltä synttärilahjaksi maailman sympaattisimman ja söpöimmän Hirviö-pehmolelun. Killen kertoessa Disney Storen myyjälle poikaystävän synttäreistä ja lahjaksi tulevasta Hirviöstä oli myyjä vain iloisesti todennut, että no sittenhän laitetaan glitteriä! ja heittänyt hirviön kanssa lahjakassiin kourallisen Mikki Hiiren muotoisia kultaisia paljetteja. 

Kaikkeen ne Disney Storessa ovatkin varautuneet, voi miten ihanaa! 

Prinssi Philipin ja Möetin sen sijaan sain ostaa aivan itse, mutta se lienee kohtuullista. Ihanuudestaan huolimatta Hirviön hinta oli aika hirviömäinen sekin.

Tämä oli ehkä ensimmäinen syntymäpäivä, jolloin vähän joutui miettimään, onko nuori vai vanha. Nuoruus ja vanhuus väänsivät symbolista kättä ostokäyttäytymiseni perusteella: pitkään pohdin, ostaako Hirviö vai Birkenstockin terveyssandaalit loputtoman kävelyn uuvuttamia jalkoja hellimään. Soittamaan sattunut isäni neuvoi, että jos häntä katsoo, niin varmaan kannattaa sinne nuoruuteen päin kallistua. Lopulta sain kuitenkin molemmat. Niin lienee paras. Nuoruus ja vanhuus lopettivat väännön ja ovat kiltisti käsi kädessä.

Iltapäivän välipalaksi haimme lähileipomosta leivokset, joista toinen vähemmän lifestylesti räjähti kuljetuslaatikossa. Katsokaa siis vain sivusilmällä leivoskuvia ja nähkää vain koossa pysynyt herkkupala. Leivoslautasina toimivat liitoksistaan auki revitty leivoslaatikko. Leivokset huuhdottiin alas Möet & Chandon'lla, joka nautittiin ensinnäkin huoneenlämpöisenä ja toisekseen aivan tavallisista hotellihuoneesta löytyneistä juomalaseista. 

Ei pilannut elämystä.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Hienoa, Köpiksen kuvia odotellessa! Puristisesti viineihin suhtautuva kyllä toruu ei-jäähdytettyä samppanjaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, torun itse itseänikin, mutta jäähdytysmahdollisuutta ei vain kertakaikkiaan ollut!

   Poista
 2. Aijai, Köpis on kyllä ihana! Mun ois pitänyt olla siellä kans viime viikonloppuna, muttakun olin jo buukannut itseni Tampereelle! No nyt kävi näin. :)

  Ja tervetuloa BIRKKARIMAFIAAN! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas olisin voinut olla myös Tukholmassa, mutta olin Köpiksessä, koska olin buukannut itseni sinne!

   Ja kiitos! On ihana kuulua kerhoon!

   Poista