Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Modernin perheen homot viimeinkin naimisiin - muista katsoa!

Modern Family eli Moderni perhe teki tv-historiaa näyttämällä sarjassa ihkaoikeat homohäät! Häihin keskitytään peräti kahden jakson verra...

Modern Family eli Moderni perhe teki tv-historiaa näyttämällä sarjassa ihkaoikeat homohäät! Häihin keskitytään peräti kahden jakson verran. 


Maailma oli riemuissaan, kun hulvattoman komediasarja Moderni perheen homopari pääsi viimeinkin naimisiin. Jenkeissä jakso on toki näytetty jo aikoja sitten, mutta Suomen televisioruutuihin jaksot pääsivät vasta nyt. Ensimmäinen kahdesta jaksosta näytettiin jo tiistaina AVA:lla, toinen jakso taas nähdään 5.8. klo 21:30 alkaen. Mikäli ensimmäinen jakso jäi näkemättä, voi sen tiistaihin asti katsastaa MTV:n Katsomosta.

Tietenkään pelkän homoparin takia sarjaa ei kannata katsoa. Toki sarjan homopari, Cam ja Mitch, ovat hulvattomia ja onnistuneita hahmoja, mutta ilman heitäkin sarja olisi varmasti yksi suosikkiohjelmistani. Viime aikoina en ole juuri ehtinyt sarjaa seurata, mutta aina silloin tällöin kyllä. Ehkä juuri se onkin onnistuneen tv-sarjan merkki: sarja viihdyttää ja sen pariin voi palata, vaikkei aivan joka jaksoon olisikaan ehtinyt mukaan. Sarjasta saa hyvin kiinni ilman jatkuvaa seuraamistakin, eli kaikki siis ruutujen ääreen tiistaina! 

Moderni perhe, Vihdoinkin naimisiin 2/2 tiistaina klo 21:30 AVA:lta.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. En tiedä vaikka olisit jo nähnyt tämän, mutta linkkaan nyt kuitenkin: http://www.viraalisesti.fi/vanha-valokuva-albumi/ :)

    VastaaPoista