Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Let your body move to the music

Hello everybody! Pahoittelut hiljaisuudesta! Niin luulin lomailevani elokuun, mutta totuus on se, että olen tehnyt elokuussakin duuneja...

Hello everybody!

Pahoittelut hiljaisuudesta! Niin luulin lomailevani elokuun, mutta totuus on se, että olen tehnyt elokuussakin duuneja pää kolmantena jalkana... No, ei pidä valittaa, satun nimittäin pitämään työstäni suuresti.

Tänään en kuitenkaan työskentele, vaan tänään juhlin! Työni on sellaista, että se herkästi ajoittuu sellaisiin hetkiin, jolloin koko muu maailma juhlii ja bailaa. Olen siis missannut tänä kesänä käytännössä kaikki juhlat ja kekkerit töiden takia. Mutta tänään en missaa! Tänään juhlitaan mun ja Killen yhteissynttäreitä.

Mikä parasta, tänään syntymäpäiväänsä viettää myös Madonna! Mikä oivallinen sattuma juhlapäiväksi. Onnea Madonna, onnea minä, onnea kaikki! Tsekkailin tätä maailman jumalaisinta homoikonia (heti Lady Gagan jälkeen, hahaha) vähän YouTubesta ja on se vaan ns. kova muija! Diggailen itse eniten vanhoja Madonna-klassikoita, uudempaan tuotantoon en niin kovasti ole kiintynyt enkä oikeastaan edes tutustunut. Mieleeni kuitenkin juolahti muisto pikkukylän vuosilta: kauppareissulta palatessa kuulokkeista soi Madonna, ja nyt kun kukaan ei näe saatoin tehdä jonkinmoisen madonnamaisen pyörähdyksen syrjäisellä kotikadullani. No ei nähnyt ei, paitsi n. kymmenhenkinen lauma parkkipaikalla autoa rassaavia amispoikia, joiden ilmeet olivat kyllä ehdottomasti madonnamaisen pyörähdykseni arvoisia.

Pakko on silti myöntää, että tämä Vogue-livetaltiointi on kyllä törkeen siisti. Näin Vogue-tanssijoita myös Helsinki Prideilla, tanssi näytti lumoavalta. Ja onhan Vogue biisinäkin mahtava. Ei ole väliä onko musta vai valkoinen, tyttö vai poika, kyllä te tiedätte, pitää vaan antaa vartalon vougaa valtoimenaan, sattuipa sitten olemaan vaikka keskellä katua amispoikien ihasteltavana. Ihana Madonna!

Kuulin, että ainakin Turun yliopiston opiskelijaliikunnassa järjestetään Voguing-tunteja. Miten tästä ei ole tiedotettu ja puhuttu laajasti ennenkin? Voguing voisi nimittäin olla sellainen liikuntamuoto, johon voisin itsekin suostua. Kunhan pakettiin kuuluvat glitterit ja paljetit eikä siinä tule hiki. 

Oli miten oli, vougaavaa lauantaita, ystävät! Raporttia syntymäpäivistä tulossa myöhemmin. Nyt riennän hakemaan kakkua leipomosta!

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Hitsi kun ei tullut eilen puheeksi - oon tänään menossa elämäni ensimmäiselle voguing-tunnille! :D Melkein uskallan sanoa, että Dance Studio Funkylla on kaupungin paras lajiin vihkiytynyt ope (ja sijaistajat). Alkeistunti tiistaisin klo 16 ja jatkotaso klo 19, mukaan vaan! :)

    VastaaPoista