Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kurkistus kuvavirtaan

Kuten Instagram-seuraajani tietävät, olen hyvinkin aktiivinen ja innokas instailija. Instagram-virtaani tulvii paljon sellaista, mitä ei bl...

Kuten Instagram-seuraajani tietävät, olen hyvinkin aktiivinen ja innokas instailija. Instagram-virtaani tulvii paljon sellaista, mitä ei blogiin asti ikinä päädy. Kaikki eivät kuitenkaan Instagramia käytä, joten päätin koota taas viime aikojen kiinnostavimmat instakuvat blogiin.

Tällainen kuvavirtansa kelailu on ihan tervehdyttävää. Huomasin esimerkiksi kuvanneeni huomattavan paljon syömisiäni, eli luultavasti myös olen syönyt poikkeuksellisen paljon. Sushi on ainakin  tuntunut maistuvan, mutta sushi onkin käytännössä terveysruokaa

Onneksi joukossa oli paljon kaikenlaista kivaakin: lukuisia kesäisiä kuvia niin Killen kuin kesäisten juomienkin kanssa. 


Aivan alkukesästä, toukokuussa oltiin Killen kanssa Helsingissä. Kesä helli hetken ennen kylmää kesäkuuta, ja tarjosi oivallisen tilaisuuden nauttia viiniä puistossa. Jos nyt oikein pinnistelen muistiani ja toivon, että arvaan oikein, sanoisin, että olimme Katri Valan puistossa. Ja samantekevää vaikka emme olisi olleetkaan, Katri Vala on joka tapauksessa ihana ja muistamisen arvoinen. Puistossa oltiin ja viini maistui niin, että lopulta juoksimme kaikki kuplat otsassa käymään kotona ennen Helsingin yöhön katoamista.

Ja niin sitä kadottiin Helsingin yöhön. Jalo tarkoitusperämme oli viettää iltaa Freedomissa, mutta hyvin yllättäen terassi oli täyteenammuttu lämpimänä ja aurinkoisena kesäiltana. Jalkamme kantoivat (juuri ja juuri) Kallioon ja Om'puun, jonka ohi olen niiiin usein Helsingissä vieraillessani käynyt. Viini oli halpaa ja sitä juotiinkin aivan rutosti. Ilmainen vinkki: älypuhelimen suttuinen etukamera antaa humalatilaa paljon anteeksi selfieissä.


Alkukesästä oli toinenkin kuuma päivä, silloin reippailtiin kaupungilla ekaa kertaa shortseissa ja raitapaidoissa. Samana päivänä taidettiin ostaa myös Killen raitapaita, joka on ikään kuin kuvan idea ja tarkoitus. Ihana Kille, ihana raitapaita, ihana alkukesä, ihana mirrorselfie, ihanaa!

Kesäkuussa oli myös Pride-viikko, jonka vietin Helsingissä. Pride-viikosta muodostui melkoinen bloggarimiitti, sillä ensin tapasin Teemu Blingin, sitten Mimmin ja Elsan, sitten vielä Hulivilipojan ja lauantaina uudestaan Blingin.

Ylläolevassa blingiessä mukana myös hurmaava Justine Pink.

Pride-viikolla oli yllättäen myös Pride-kulkue ja puistojuhla. Vieläkin hymyilyttää ja hämmentää toi järjetön ihmismäärä, mikä puistoon kerääntyi. Huhuh. Onneksi siitä on kuva.
 Tässä taannoin vietimme Killen syntymäpäiviä. Kille olisi malttamattomana halunnut lahjansa jo vuorokauden vaihtuessa, mutta pysyin kovana (eheheh) ja lahjoin pesukarhuani vasta aamulla. Lahjat olivat enemmänkin käytännöllisiä kuin romanttisia, mutta se lienee hyvä. Kille sai Finlaysonin Pesue-sarjaan kuuluvan pesukarhupyyhkeen sekä joogamaton, Elastistakin elastisempi kun on.


Killeä lahjottuani lähdinkin maastamuuttavan valokuvaaja-bloggarikollegani Mikko Puttosen kirpparille, jossa myynnissä oli lähestulkoon kaikki irtaimisto ja omaisuus. 

Kuvittelin, että yli-innokkaat fanitytöt olisivat paikalla jo ikuisuutta ennen. Sattui kuitenkin niin, että taisin itse olla yli-innokas fanityttö ja olin paikalla ensimmäisenä. Aikani pyörittyäni paikalle sattui sattumalta yhteinen kaverimme, ja kaveriseurassa lähdin jäätelön ja jokirannan kautta kotiin. 

Aivan tyhjin käsin Puttosen kirppikseltä ei kuitenkaan tarvinnut lähteä, vaan nappasin mukaani taulun! Toistaiseksi se roikkuu seinällä ainoassa vapaassa naulassa, mutta jalo tavoitteeni on kiinnittää se makuuhuoneeseen pianon yläpuolelle. Sinne se sopii, mutta näinkin suuren projektin aikaansaaminen vaatii näinkin aktiiviselta ihmiseltä aiiika paljon. 


 Sellaisia Instagram-kuulumisia tällä kertaa! Parhaiten pysyt Instagramissani perillä seuraamalla tiliäni, nimimerkki on omaperäinen tamankylanhomopoika. Muista myös FB-sivuni sekä Twitter-tilini!

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Kiva ku laitat instakuvia tännekin. Ite en oo instassa vielä... Ehkä joku päivä.

    VastaaPoista