Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ystävyys, läheisyys, poikarakkaus = Cheekin stadionkeikat

Käsi ylös, jos joku ei vielä tiennyt, että viikonloppuna oli Cheekin loppuunmyydyt stadionkeikat? Tuntui, että medioissa Cheekin keikat saa...

Käsi ylös, jos joku ei vielä tiennyt, että viikonloppuna oli Cheekin loppuunmyydyt stadionkeikat? Tuntui, että medioissa Cheekin keikat saatiin linkitettyä aivan kaikkeen ja kaikki oli ihan cheek. Yliannostuksesta huolimatta on pakko jakaa muutama ihan ylisöpö kuva Instagramin kuvavirroista.

Syystä tai toisesta myös muinainen postaukseni Cheekin lukuisista naisista oli levinnyt ympäri nettiä, jopa Vauva-lehden foorumilla aiheesta puhuttiin. No, oli niin tai näin, ihan viikonlopun keikkojakin näkemättä olen entistä rakastuneempi Cheekiin: ei voi kuin ihailla. Sanoi kuka tahansa mitä vain, niin stadionillinen ihmisiä ei mene hurmioon pelkästä onnistuneesta markkinoinnista tai paskasta musiikista. Paljon on tietysti kiinni oikeasta ajoituksesta ja sattumasta, mutta paljon on myös kiinni siitä, että tekijänä vain sattuu olemaan helvetin kova (kröhöm) tekijä. 

 
Poikarakkautta, kirjoitti Mikael Gabriel Instagramissa. Love is in the air, ihan selvästi! Elastinen pitää Jarea kädestä. Awwws. Hymyilevä Cheek on paras Cheek.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Lauantaina keikalla olleena, pakko sanoa, että helvetin hieno show! Ja siis hymyilevä Cheek on niin söpö, että oisin valmis adoptoimaan sen!

  -Torey

  VastaaPoista
 2. Tosielämässä en ikinä sanoisi näin, mutta on se kyllä kova äijä. Nyt näin lähes anonyyminä huutelijana voin jo oikeesti sanoakin sen. Diggaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyyminä on hyvä huudella hyviäkin asioita!

   Poista
 3. Cheek sanoi, että nyt alkavalla keikkatauolla hän aikoo vain kiertää maailmaa ja irrottautua täysin Cheekin roolista. Eli olla ihan Jare vain. Hän vain itse tietää mitä eroavaisuuksia Cheekillä ja Jarella on!

  VastaaPoista
 4. lauantain stadikka oli mun elämän parhain ja uskomattomin tapahtuma! fiilistelen edelleen päivittäin tunnelmia videolta, huomaan etten edes muista kaikkia biisejä sieltä, kun sen verran sekasin olin Jaren läpyn jälkeen :D aivan huikee jätkä ja uskomaton show! varmasti jokaisella siellä olleella ja artistilla itsellä oli kyynel silmäkulmassa viimeisten biisien lähestyessä, oli niin herkkä ja tunnelmallinen fiilis :,)

  VastaaPoista