Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Syntymäpäiväjuhlat

Voisin viettää juhlapäivää jälleen huomenna, olen lauleskellut koko viikon lauantaina olleiden megayhteissynttäreiden jälkeen. Lauantaina...

Voisin viettää juhlapäivää jälleen huomenna, olen lauleskellut koko viikon lauantaina olleiden megayhteissynttäreiden jälkeen. Lauantaina juhlittiin sekä mun, Killen että tämän blogin synttäreitä.


Mun ja Killen yhteissynttärit ovat muodostumassa jo perinteeksi: synttäreitä juhlittiin myös viime kesänä. Tänä vuonna juhlakalujen (heheh, kalu, hihih) joukkoon pääsi myös oma pikkuinen blogini, joka oli aikaisin liikkeellä ja sai jo alkukesästä blogiyhteistöiden merkeissä vähän tarjoiluja juhliinsa. Jo kesäkuussa esittelin teille näkyvästi Pride-tapahtumissa ympäri maailmaa mukana olleen Barefoot Winesin viinejä, joista nyt siis juhlissa päästiin nauttimaan. Sen lisäksi turkulainen, ihana MBakery tarjosi juhliin kakun. Valikoimasta päädyin passion-mansikkakakkuun, jota olen onnellisena lusikoinut nassuuni mm. Killen mummin luona jo kauan ennen blogiyhteistyötä. 

Juuri tuo passion-mansikka on mielestäni kakku parhaimmillaan: makea, olematta liian makea. Samalla se on raikas ja keveän tuntuinen. Joku luonnehti sitä juhlissa kesän parhaaksi kakuksi, ja sitä se kyllä onkin. Näin loppukesästä kakun päällä olleet tuoreet marjat antoivat viimeisiä kosketuksia tuoreisiin marjoihin. Tätä kakkua ja juhlia kelpaa muistella vielä syksynkin edetessä. 

Vaan eipä blogi suinkaan ollut ainoa, joka sai lahjoja: vaikka kutsussa erikseen sanottiin, että mitään ei tarvitse tuoda (no okei, kehotimme suosimaan nestepitoisia lahjoja), saimme silti juuri sopivasti lahjoja: viinikaappi täydentyi, supersymppikset heijastimet tarjoavat halpaa henkivakuutusta ja Tove100-tarjotin, jonka ostamista taannoin harkitsin, toi erittäin suurta iloa. Jälkeenpäin huomasin, että lähes kaikkien lahjojen mukana oli Muumi-kortti, jossa oli huomioitu myös blogi yhtenä päivänsankareista. Ainoa ei-Muumi-aiheinen kortti olikin Robin-kortti, joka taas on tietenkin aivan omaa luokkaansa.


Mutta paljon oli juhlissa muutakin kuin kakkua, viiniä ja lahjoja! Lähes kaikki parhaat tyypit, myöhään yöhön kestäneitä keskusteluja, suunnitelmia teleskooppivartisella ongella toteutettavasta ruuantoimitushissistä, Robinin analyyttistä kuuntelua, yksityiskohtia työskentelystä puhelinpalvelussa ja sen verran väsähtäminen, että ajatus baariin lähtemisestä tuntui yksinkertaisesti liian raskaalta. Ilta huipentui nälkäiseen pizzatilaukseen, jonka seurauksena tuli testattua myös toinen lähipizzeriamme. Hauskaa, että pizzeria käytännössä näkyy ikkunastamme, eikä sinne silti ole eksynyt vielä kertaakaan aiemmin juhlista palatessa. 

Juhlien jälkeinen aamu koitti kummallisen virkeänä. Ei krapulaa ja olo oli levännyt ja seesteinen. Pientä järkkymistä tosin koin nähdessäni valtavan tiskivuoren: meidän juhlissa ei enää koskaan käytetä oikeita laseja. 

Ja tähän loppuun vielä yllätys, oli se sitten hyvä tai kuolettavan hyvä. Jotkut ovat pyydelleet my day-videopostausta, ja koska elän seuraajieni toiveista, päätin sellaisen tehdä. Tässä siis vielä synttärijuhlapäivän parhaita paloja videomuodossa. Olkaa hyvät! Muistakaa myös subscribettää YouTube-kanavani, kuten tapana on sanoa ja tehdä.You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Tosi kivaa vaihtelua tuo videopostaus! Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Videoita on ihan hauska tehdä, joten eiköhän niitä tule jatkossakin :).

   Poista
 2. Sun videot paranee joka kerta. Olet paljon rennompi kuin ennen tai mistä tietää kuinka paljon olet tissutellut siivouksen lomassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tästä on hyvä jatkaa. Yhtään en ehtinyt tissutella :D.

   Poista
 3. silmät harottaa ja puhe on ihmeellistä. vaikka saman suuntauksen edustaja, i dont get the thig.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi me kaikki voimme ihailla sitä sinun omaa, täydellistä blogia, jonka videopostauksissa silmät eivät harota ja puhe on ihanteellista.

   Poista
 4. Tiesiks TKH että ootte Killen kaa älyttömän söpöjä? Tiesit kai... Video todisti sen jälleen.

  Onnitteluja niin molemmille juhlaKALUILLE kuin blogillekin näin jälkikäteen :-)

  VastaaPoista