Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Aki Nikkinen kuumempana kuin koskaan!

Salkkarit palaavat ruutuun 25.8. ja syksyn käänteistä tiedotettiin juuri tiedotustilaisuudessa. Kaikki muu info kuitenkin valui ohi korvien...

Salkkarit palaavat ruutuun 25.8. ja syksyn käänteistä tiedotettiin juuri tiedotustilaisuudessa. Kaikki muu info kuitenkin valui ohi korvien, kun Aki Nikkisen rooliin palaava Sami Uotila saatiin lavalle.


Aki Nikkinenhän on tunnetusti ollut yksi Salkkarihistorian pidetyimmistä hahmoista, mutta mikään varsinainen kuumis hän ei ole omaan silmääni ollut ikinä. Vaan nyt on! Koko lehdistöväki tuntui heräävän suureen aplodiaaltoon, kun Sami Uotila saapui lavalle.


Itse jäin valitettavasti tälläkin kertaa ilman kutsua pressiin, joten kuvat ovat hivenen suttuisia kaappauksia Katsomon livelähetyksestä. Varsinainen pointti kuitenkin välittyy ehkä näistäkin kuvista. Uskomatonta, että reilun kymmenen vuoden (!!!) poissaolon aikana ihminen voi jotenkin vain komistua entisestään. Huhuh! Innolla Aki Nikkisen paluuta odotellen...

Ja kuitenkin kun kielet pitkällä odotatte, niin kyllä, myös Petteri Paavola, Juska Reiman ja Ronny Roslöf vilahtivat tiedotustilaisuudessa. Mitään erityistä tiedonmurusta hahmoista ei herunut, mitä nyt vilaus syksyn tapahtumista antoi ymmärtää, että Elias makaisi ampumavälikohtauksen jäljiltä maassa. Tietenkin on selvää, että mitään ei ole voinut sattua. Ei vain ole! Eliaksen kuolema olisi Salkkareille vähän sama kuin Ismon poistuminen tai Sepon lähtö... Eiku niin, Seppohan lähti. Pitää nyt siis koputella puuta ja pitää peukkuja pystyssä, ettei käsikirjoitustiimi ole erehtynyt liian radikaaleihin käänteisiin. 

Radikaaleja tai ei, niin käänteitä Salkkareissa on muuten luvassa vielä vuosiksi! Tiedotustilaisuudessa kerrottiin MTV Oy:n ja Fremantle Median tehneen Salkkareille jatko-sopimuksen, joka takaa Salkkareiden jatkumisen ainakin vuoteen kesään 2018 asti. Senkin jälkeen jatko kuulemma on hyvinkin todennäköistä.

Tämän lisäksi joulukuun alussa saa ensi-iltansa toinen Salkkarit-leffa, Nightmare 2. Elämme jännittäviä aikoja, rakkaat Salkkari-fani-ystävät!

You Might Also Like

1 kommenttia