Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Uskomattoman siisti Heterophobia-show

Torstaina nähtiin Berliinin muotiviikkojen catwalkilla Antti Asplundin Heterophobia-mallisto.  Suomessa ja täällä blogissakin puhuttanut ...

Torstaina nähtiin Berliinin muotiviikkojen catwalkilla Antti Asplundin Heterophobia-mallisto.

 Suomessa ja täällä blogissakin puhuttanut Antti Asplundin Heterophobia-vaatemallisto vietiin kiireellä ja tohinalla Berliinin muotiviikoille. Voisi tietysti kuvitella, että kiireellä ja tohinalla tekeminen näkyisi lopputuloksessa pahalla tavalla. Näin kiinnostuneen mutta ei kovin asiantuntevan maallikon silmään kiire järjestelyissä näkyy show'n kuvissa hyvällä tavalla: tyyli ja henki on hyvinkin spontaani, olematta kuitenkaan keskeneräinen. Itselleni toimii ja kevyesti harmittaa, etten ole ollut paikalla Berliinissä. Tulee mallistosta Asplundille varauksetonta suurmenestystä tai ei, on show siitä huolimatta ollut merkittävä monellakin tapaa.

 Ja näyttäähän tuo nyt kaikessa överiydessään jo hyvinkin siistiltä. Asplundin Heterophobia on hyvä osoitus siitä, kuinka pienessä osassa itse vaate loppujen lopuksi catwalkeilla on. Heterophobia-mallistossakin on kuitenkin pääasiassa kyse erilaisista printtivaatteista, jotka taipuvat paikoin jäämään vähän sateenkaaripölyhuiskien ja hiuslisäkkeiden ja kaapujen varjoon. Se ei kuitenkaan vähennä millään tapaa show'n arvoa, päinvastoin. On hyvä, että catwalkin näytöksestä on saatu taiteellinen kokonaisuus, joka toisaalta näyttää hyvinkin ammattimaiselta, toisaalta taas juuri siltä, että vaatteiden printtejä on maalattu näytöksen takahuoneessa vielä vartti ennen esitystä. Samaan aikaan spontaania, itsetehtyä ja silti hyvinkin ammattimaista ja kovatasoista. Mahtavaa. 

Kokosin alle kiinnostavimmat palat näytöksestä, lisää kuvia löytyy Antti Asplundin Facebookista.

PHOTOS: MARCIN KILARSKI
You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ja tämä edistää homojen asiaa miten? Mun mielestä ihan turhaa kärjistystä ja meuhkaamista, rakennetaan vastakkainasettelua heterojen ja homojen välille. Ei hyvä, ei ollenkaan!

    VastaaPoista
  2. Yhtä mautonta suunnittelua kuin Antin jutut aiemminkin. Mutta mahtava tilaisuus Antille, ja miksei ihan onnistunut julkisuustemppu. Olisi kiva saada heterot ymmärtämään millaista on olla järjettömän vihan ja inhon kohde, mutta ehkä tämä ei ole se tapa kuitenkaan.

    VastaaPoista