Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Satu alkuviikon iloksi: Kuningas Toivola ja kadonnut seilori

Olipa kerran pohjoismaisessa maassa yksi kahdestasadasta kuninkaasta, nimeltään Jani Toivola . Kuningas Toivolalla oli ihana tytär, jon...


Olipa kerran pohjoismaisessa maassa yksi kahdestasadasta kuninkaasta, nimeltään Jani Toivola. Kuningas Toivolalla oli ihana tytär, jonka kanssa kuningas asui aivan kahdestaan. Prinsessan parittaminen ei kuitenkaan liity tähän satuun millään tapaa. 

Sattuipa kerran niin, että hallitsija pistäytyi Eiranrantaan Birgitta-nimiseen kahvilaan. Kahvilaan pistäytyessään kuningas kohtasi ihmisen, jonka haluaisi ehdottomasti kohdata uudelleen. Kuningas ei kuitenkaan tiennyt kohtaamastaan ihmisestä mitään. Ei tiennyt, kuka kohdattu ihminen oli tai minne hän oli menossa. Tiedossa oli vain se, miltä kohdattu ihminen näytti: hänellä oli vaalea lyhyt tukka, sinivalkoraidallinen seilori-henkinen paita ja tummat housut. Jalkaansa ihminen oli saattanut pukea lenkkarit. 

Kuningas Toivola toivoi löytävänsä kohtaamansa ihmiseen uudelleen. Niinpä Toivola lähetti Facebookiin airueen viemään viestiä, joka koko valtakunnan oli luettava. Valtakunta, joka toivoi valtavasti tiettävästi yksin elävälle kuninkaalle hallitsijaparia alkoi kuumeisesti etsiä halki sosiaalisen valtakunnan etsintäkuulutettua ihmistä. 

Alamaiset ympäri valtakunnan alkoivat myös miettiä omia mahdollisuuksiaan sopia Toivolan etsintäkuulutukseen. Riittääkö, jos ulkonäkö täsmää valtakunnan etsintäkuulutuksen kuvaukseen, vai onko todella pitänyt olla Birgitassa kahvilla, pohti moni toiveikas kilpakosija seilori-henkisiä asuja sovitellessaan. Ihmiset halki sosiaalisen valtakunnan toivoivat sopivansa kuninkaan kuvaukseen, sillä kuningas tunnetusti oli älykäs, sympaattinen ja kaikin puolin muutenkin ihana.

Ympäri sosiaalisen median valtakunnan ihmiset jäivät toiveikkaina odottamaan, että kuningas Toivola löytää etsimänsä ihmisen ja romantiikan nälkäisten kansalaisten iloksi kertoo pian tarkemmin, millaisesta ihmisestä etsinnöissä on kyse ja onko suhteen laatu todella romanttinen vaiko vain muuten ihmissuhde. Kansalaisten toivotaan myös tarkkailevan omaa ympäristöään, mikäli etsitty henkilö sattuu löytymään omasta tuttavapiiristä. Toistaiseksi ei ole luvattu kuningasta eikä puolta valtakuntaa, mutta etsityn löytyminen tuskin tuottaa ikävyyksiä kenellekään.

Tarinaan toivottavasti seuraa siis jatkoa, eli ei vielä sen pituinen se.
You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Täähän sopisi Koodin foorumille, jossa niin usein on näitä "näin sut lähijunassa, katseemme kohtasivat, laita viestiä mitä mulla oli päällä, niin feikit karsiutuvat" -tyylisiä viestejä. En kyllä usko, että niihin(kään) koskaan kukaan vastaa :/

    VastaaPoista