Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sade juhlapöydän raivaa

Sunnuntaina oli paahtavan kuuma ja ihana kesäpäivä. Sitten tuli aika lähteä kesäisille syntymäpäiville.   Kauas yo-kylään asti syntymäpäiv...

Sunnuntaina oli paahtavan kuuma ja ihana kesäpäivä. Sitten tuli aika lähteä kesäisille syntymäpäiville. 

 Kauas yo-kylään asti syntymäpäiville taivaltaessamme sää näytti suurinpiirtein tältä:

Oma sateenvarjoni oli jo tätä kuvaa ottaessani vääntynyt tuulessa poikki. Sateenvarjo oli toki ilmaiseksi saatu mainoslahja, mutta vähän voisi varjon lahjoittanut firmakin miettiä: mitä kertoo myytävistä tuotteista, jos mainoslahjakin on muutaman käyttökerran jälkeen tyystin tohjona?

 Juhliin päästyämme sää oli jo muuttunut: ukkosti, salamoi ja satoi kaatamalla. Vähän harmitti, sillä työkuviot ovat vieneet tähän asti kaikki kesäiset juhlahetket kaveriporukassa. Olinkin koko viikon hehkunut mielessäni ihania kesäjuhlia: puistossa makoilua pää Killen sylissä, välillä pystyasentoon nousemista ihan vain sangrian siemaisun vuoksi tai kenties jonkinlaisen herkkupalan haukkaamisen vuoksi. No, ei tarvinnut makoilla puistossa. 

Mutta hyvin juhlat toimivat sisätiloissakin: pidettiin ovea auki sadetta katsellen ja salamointia peläten. Syötiin ihanasti perinteisen ja uudistuneen yhdistävää mansikkakakkua. Olen syönyt tänä kesänä ehkä kuutta mansikkakakkua ja vähän jo tökkii. Mutta sunnuntain kakku ei tökkinyt! Se oli jopa raikas kokemus pitkästä aikaa. Vähemmän raikkaita olivat ehkä vähän väsähtäneet kertomukseni iäkkäiden juutalaisten kauhumajataloista ja suunnitelmat selfie-dokumenttielokuvasta.


Kotiin palaessa sää oli jo kaunistunut. Kelpasi istua sisällä perkaamassa mansikoita.


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. nam mansikka kakkua. mulla ois toive:) voisitko tehä semmoisen postauksen johon laitat kuvina mistä tykkää ja mistä et?. voit kirjoittaa myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niinku millaisista asioista? Kyllä mä voisin tällaista harkitakin, pidän mielessä! Kiitos vinkistä :).

   Poista
  2. Joo asioista tarkoitin esim minä tykkään kesästä, luonnosta, ystävistä,,,,

   Poista
 2. Mainoslahjojen ei ole tarkoituskaan kestää, vaan pelkästään mainostaa brändiä/tuotetta. Jos kaipaat oikeasti kestävää sateenvarjoa, suosittelen Senz-myrskyvarjoja, jotka on suunniteltu kestämään kovaakin tuulta ja myrskyä. Oma kokoontaitettava Senzini palvelee nyt jo neljättä vuotta moitteetta...

  VastaaPoista