Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

On vesi lämmin, uimaan vaan

Eilen olin työkeikalla Tampereella, josta palasin tänään tuli (eli Onnibusin nahkapenkki) hännän alla kotiin Turkuun nauttimaan kesästä. I...

Eilen olin työkeikalla Tampereella, josta palasin tänään tuli (eli Onnibusin nahkapenkki) hännän alla kotiin Turkuun nauttimaan kesästä. Iltapäivän vaihtoehtoina oli kuunnella Robinin DBTL-keikkaa aidan takaa tai lähteä uimaan, valittiin Killen kanssa jälkimmäinen. 

Taannoisessa Kupittaan videopostauksessanikin esiintynyt vesitiivis actionkameran irvikuva otti ja halkaisi suojakotelonsa koteloa avatessa, joten mitään hulvattomia vedenalaiskuvia ei valitettavasti ole nyt tarjota. Päivä oli kuitenkin niin hauska, että ajattelin jakaa teillekin vähän tunnelmia muutaman iPhone-räpsyn siivittämänä.

En tiedä miksi, mutta olen vaan kovasti mieltynyt Kupittaan maauimalaan. Kävely uimalaan idyllisen puiston läpi virittää lomatunnelmaan, vaikkei lomalla oikeastaan olisikaan. Uimalasta kantautuu jo kauas rento, iloinen ja leppoisa tunnelma, eikä tungos jostain syystä kuulu Kupittaalle: ei edes tulikuumana sunnuntai-iltapäivänä. 

Reissun kruunasi niinikään suursuosikkini Cittarin patonki. Eväät muuttuivat vielä asteen paremmiksi huomatessani Chipstersin muutenkin hyviä luomusipsejä kolme pikkupussia eurolla. Nappasin mukaani ja mutustin (ja murustin) onnellisena. 

Toisaalta esimerkiksi Kupittaan maauimalassa huomaa hyvinkin tulleensa aikuiseksi: uimiseksi riittää kohtuullinen pulahdus altaaseen, enää ei tarvitse eikä jaksa tuntikausien pulikointia. Olen kuitenkin käytännössä elänyt lapsuuden kesäni Suomen järvissä ja Keski-Euroopan maauimaloissa, joten tiedän mistä puhun. Nyt vain iloitsee siitä, kuinka jo muutama sammakkouinnin veto vetristää mukavasti selkää ja hartioita ja viileä vesi raikastaa. 

Vanhuus on siis saattanut hiipiä sieluun, mutta onneksi muuten kaikki on nuorta ja kaunista: kaksivuotispäivästä huolimatta tai juuri siksi ollaan oltu Killen kanssa kuin vastarakastuneita. Tapailumme alkuvaiheissakin uiskenneltiin Kupittaan maauimalassa, Kille oli jo silloinkin yhtä lady: Ray-Banit pysyivät visusti päässä altaassakin eivätkä hiukset saaneet kastua. Sama lady pulahti altaaseen nytkin, vain uikkarit ovat vuosien aikana päivittyneet astetta hienompiin Missoneihin. Swim, swim fashion baby.

Vastarakastuneisuuden tunne johtuu ehkä kesästä tai ehkä Kupittaan maauimalasta. Tai sitten siitä, että ollaan vaan molemmat poikkeuksellisen ihania.


You Might Also Like

1 kommenttia

  1. https://www.youtube.com/watch?v=YLdZff8LZmo
    Ei mulla muuta ;)

    VastaaPoista