Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Oi mikä ihana ilta Ruisrockissa

  Tiedättekö, kun joskus juhlimista odottaessaan on jo päiväkausia etukäteen hyvä fiilis, että nyt on tulossa hyvä ilta? Sunnuntaista Rui...

 

Tiedättekö, kun joskus juhlimista odottaessaan on jo päiväkausia etukäteen hyvä fiilis, että nyt on tulossa hyvä ilta? Sunnuntaista Ruisrockissa oli juuri sellainen ilta. 

 

Laukkasin kiireisenä työhommissa Ruisrockissa perjantain ja lauantain. Sunnuntai-aamuna taas lähdin toiselle työkeikalle kukonlaulun aikaan, parin tunnin yöunien jälkeen.

Pitkästä päivästä ja lyhyestä yöstä huolimatta jaksoin lähteä sunnuntai-illaksi vielä Ruissalon ihmeitä ihmettelemään. Tai oikeastaan jaksoin päivän vain sillä ajatuksella, että illalla on bileet ja kaikki sileeks. Kannustin mielessäni bussikuskia ajamaan tuhatta ja sataa ja viimeistään Turkuun päästyäni laukkasin kuin villikauris vesibussiin. Vesibussin baarista tilasin siiderin, sain Golden Cap Perryn silminnähden myyntituotteestaan kiusaantuneelta baarityöntekijältä.

Ja ilta oli jotenkin heti täydellinen. Heti kaverit löydettyäni käteen työnnettiin uuden festarikaverin yllätyspullo. Kuvittelin sen olevan kossubatteryä, mutta muutaman huikan jälkeen huomasin kyseessä olevan ihan puhdas kossu. Ja saattoi omassa colapullossanikin olla colaa lähinnä värinä ja mausteena. Kyl lomaan sopii se kossu, totesivat myös Anne ja Ellu Kumman kaassa eivätkä olisi voineet olla enempää oikeassa.

Sunnuntai-ilta Ruisrockissa oli ihana: perjantain ja lauantain pahat ruuhkat ja tukkeet olivat poissa, karseessa kännissä päälle kaatuilevat ihmiset olivat kaatuneet jonnekin muualle. Kaikkialla oli ilmavaa ja tilavaa ja ihmiset olivat väsyneitä mutta onnellisia. Wiz Khalifan keikalla joku sunnuntairiekkujatyttö näytti screenin kautta tissinsä koko festariyleisölle ja tasapainotti mukavasti kaikkia nähtyjä paljaita alapäitä, joita julkeat ei-niin-puskassa pissaavat tytöt jo olivat viikonlopun mittaan esitelleet. Täytyyhän sitä yhdet tissitkin festareilla nähdä.Liian nopeasti päättyneen festari-illan jälkeen kävelin kaveriporukan kanssa enkä käyttänyt vesibussia, johon olisi myös ollut mahdollisuus. Festaribussipysäkille kävelyn sijaan käveltiin koko matka keskustaan, eikä matka oikeasti ollut edes pitkä, vaikka toisin olen luullut. Kävelymatkan varrelle oli putkahdellut pop-up-baareja, joissa väki bailasi onnellisena ihan ku mitään festareita ei sadan metrin päässä olisi ollutkaan.


Matka jatkui yön pimeydessä kohti Dynamoa, Dynamossa oli Jaloviinaa jota saattoi hankkia itselleen rahaa vastaan. Samalla tiskillä jonotteli myös Paavo Arhinmäki, jolle luojan kiitos ymmärsin olla menemättä juttelemaan. 

Yllättävän pian silmäluomet alkoivat painaa, syytän väsymystä enkä niinkään kossua. Festariseuralaiseni raportoi festariyönsä tapahtumia tekstiviesteillä hyvin tunnollisesti, parhaat naurut aamun kalpeudessa sain klassisista autocorrect-mokista.

"Vedettii siin viel muutama tonnikala ja puhuttii cheekistä ja merimiehistä."
"Rommikola eikä tonnikala, vitun autokorrekst."

Aamulla huomasin tyylikkäiden citylenkkareideni muuttuneen festareiden tuoksinnassa vähän vähemmän tyylikkäiksi. Killekin oli aamulla tossuni nähtyään ihmetellyt, että kenen kadunmiehen tossut se nyt on vienyt.

Lenkkareiden tila kyllä kuvasi omaa tilaanikin aika hyvin: näyttää ja tuntuu pahalta, mutta ei niin pahalta, etteikö peseminen ja helteisessä auringossa kuivuminen korjaisi. 
You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ihana postaus!

  Ens vuonna suuntaan liian pitkän tauon jälkeen ruissiin! Toivon vaan että kaikki hyvät bändit kerätään lauantaille, ettei tarttisi joka päivä ravata festareilla. :D

  "Samalla tiskillä jonotteli myös Paavo Arhinmäki, jolle luojan kiitos ymmärsin olla menemättä juttelemaan." :DD

  - Torey

  VastaaPoista
 2. Kävelit ohitseni ruississa, mutta en uskaltanut tulla moikkaamaan! Ehkä seuraavalla kerralla :--)

  VastaaPoista
 3. Kommentti ei nyt millään tavalla liity Ruisrockiin, mutta.

  http://www.hs.fi/ulkomaat/Kuolleiden+puolalaisvankien+tatuoinneista+tehtiin+taidetta/a1400043971978

  Tuossa viidennessä kuvassahan on käytännössä sama tatuointi kuin kaiketi sinullakin on sen Tahdon 2013 -kampanjan myötä. Olisi kiva kuulla, jos jostain löytyisi taustoja sen Tahdon-tatuoinnin syntymiselle. Niin samanlaisesta kuvasta kuitenkin on kyse, että ihan innoitusta on selvästi haettu tuosta puolalaisesta, ellei kyse sitten ole jostain laajemmastikin käytössä olevasta symbolista. :)

  VastaaPoista
 4. Oi Arhis! Bongasin sen kahdesti. Lauantaina aika meiningeissä ja sunnuntaina meno oli sellai että eile oli ollut meininkiä. Paras!

  VastaaPoista