Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ilta, jonka haluan kesästä muistaa

Hyvä päivä kaikin puolin. Aamulla parturiin, lounaaksi sushiöverit hyvässä seurassa, puistoilua, vahingossa tunnin päiväunet, Killen kanssa...

Hyvä päivä kaikin puolin. Aamulla parturiin, lounaaksi sushiöverit hyvässä seurassa, puistoilua, vahingossa tunnin päiväunet, Killen kanssa hyviä alelöytöjä kaupungilla, illaksi kaupungin puistoihin iltaa viettämään. Kille ja syntisen hyvännäköinen nahkatakki. Penkiltä keinuun ja keinusta nurmikolle. Sukellusvene, joka oli ehkä sittenkin aurinkopaneeleilla liikkuva vajavaisesti muotoiltu vene. 

Miljoona ravintolaa, joissa voisi viettää iltaa joskus vaikka mieluiten tänään, mutta kaatava väsymys ja valmiiksi uupunut olo huomisen työpäivästä. 

Tänään oli sellainen ilta, jonka haluan kesästä muistaa. Tai jollaisen muistaa tahdosta riippumatta ja jonka luulee olevan koko kesä, vaikka kyse on muutamasta tunnista. Hyvä silti niin.

Palailen pidemmin postauksin sunnuntaina. Tai maanantaina. Ehkä tiistaina. Nyt on kiireinen kesä, jonka kiireettömät hetket tuntuu paremmalta viettää jossain muualla kuin blogissa. Toivon että ymmärrätte. Katsokaa kuvia.Säästäkää edes kahvila!
You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hihii, naurahdin tolle Fabbesin tekstille :)

    Nyt vasta tajusit, että olet turkulainen. Olen nähnyt sut vilaukselta pari kertaa, mutta ajatellut ettei se kuitenkaan ole sama tyyppi, koska eihän se Turussa kuitenkaan asu :D

    VastaaPoista