Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Homojen HopLopissa - kesäretki Ikeaan

Vietin eilen hauskan illan Raision kovimmassa menomestassa, homojen HopLopissa eli Ikeassa. Ostosseuraani odotellessa keksin ottaa oiva...

Vietin eilen hauskan illan Raision kovimmassa menomestassa, homojen HopLopissa eli Ikeassa.

Ostosseuraani odotellessa keksin ottaa oivallisia selfieitä eteisaulan makuuhuoneen peilistä. Kuvan vain ikävästi pilaavat tuotteissa näkyvät hintalaput ja ostotiedot. Kuinka paljon helpompi olisikin huijata esimerkiksi Facebook-kavereita Ikeassa otetuilla kuvilla? Sisustushaaveista ja makkariremontista, niistä on tämä päivä tehty :)))). Kullan kanssa laitettiin makkari uusiksi< 3. On tosin tärkeää muistaa laittaa sijaintitiedot pois päältä, huijaus ei voi mitenkään onnistua, jos kuvassa lukee että Paikassa  Ikea Raisio. Sijaintitiedot ja hintalaput siis piiloon!

Seurani saavuttua ja lihapullille siirryttyämme tein heti alkuun huomion, josta ilmiselviin vitseihin tarttuva homobloggari voisi heittää aika helppoa gay cruisailu-läppää, mutta jätän sen tekemättä. Ikean ravintolaan oli nimittäin pystytetty imetysnurkkaus! Selvennyksenä todettakoon, että se on tarkoitettu vauvoja imettäville äideille, jotka voivat näin rauhassa imettää, ilman tissin näkemisestä häiriintyviä tai toisaalta häiriintymättä tissien näkijöistä.

 Tajusin kuitenkin, että imetysnurkkaus on näin hellekeleillä mitä mainioin keksintö muidenkin kannalta. Ainakin itselläni superhelle saa hien virtaamaan ja rinnanalusta on mukava päästä  kuivattelemaan. Imetysnurkkauksessa voi estoitta, ilman paheksuntaa riisua yläosattomaksi ja antaa rinnoille ilmakylpyjä! Jonkun naisen näinkin käyttävän imetysnurkkausta (käyttää sitä itseasiassa allaolevassa kuvassakin), ilmiselvästi juuri rintojenkuivaus-tarkoituksiin. Otti vielä pienen vauvansakin kulissin omaisesti mukaan! Nerokasta!


Kiinteällä verhoilulla varustetun sohvan nähdessäni mietin katkerana, että miksi, oi miksi minua ei ole aikoinaan tilattu kiinteällä verhoilulla? Verhoiluni vain löystyy ja löystyy kaiken aikaa. Toisaalta erään tuolin ominaisuuksia lukiessani löysin itsestäni ja Ikea-jakkarasta paljon yhteistä: meillä molemmilla on teräsjalat. Vaikka muuten olenkin vähän pullahtanut pallero, ovat jalkani esteettiset ja solakat.


Tätä pöytää katsellessamme mietimme, että kukakohan on antanut sormenjälkensä pöydän pintakuviota varten. Asia ei selvinnyt, mutta sen voin kertoa, että tässä pöydässä on ainakin minun sormenjälkeni:


"Tämä väri poistuu mallistostamme". Veikkauksia siitä, mikä on ns. "uusi musta" tämän värin tilalla?

Muistiinpanovälineeksi tarkoitetuilla Ikea-lyijykynillä on omat ikävät seurauksensa: ihmiset töhrivät Ikean irtaimistoa estoitta. Tähänkin somiste-tarkoituksessa esillä olleeseen kauppalistaan oli jokin lollailuun asti iloinen ihminen jättänyt merkkinsä. Ja nyt se merkki on jäänyt tänne blogiin. Ikuisesti.


Bongasin Ikeasta myös tankotanssitangon, johon oli näppärästi keksitty kiinniittää myös kukkaruukkuja! Tässä kukat ovat kiinnitettyinä tanssin kannalta hankaliin kohtiin, mutta tangon yläosaan ruukut sijoittamalla saa tanssihetkiinsä todellista eksotiikkaa: mikään ei viritä ja väritä tankotanssia paremmin kuin pään yläpuolella lehvänsä alas luovat viherkasvit!


Ikea antoi myös mallia kiireisiin aamuhetkiin. Aamukiireen voi taltuttaa Ikean suositulla take away-kahvilla: kiireinen ihminen ottaa sen mukaansa esimerkiksi aamusuihkuun.


Koska olen myös ruokabloggari, haaveilen aina silloin tällöin suuremmasta keittiöstä. Hello, I live here, henkäisin onnellisena poseeratessani tässä keittiössä. Kivitasoon jämäkästi kiinnittyvä leivonta-alusta olisi hyvinkin kätevä leivontahetkissä. Sääli vain, että leivonta-alustan lisäksi minulta muuttuu myös kivitaso.

Ikean uutuudet huomioivat hienosti myös glamourista elämässään nauttivat homomiehet. Joka kodin minicatwalk oikeilla lavanreunusvaloilla on jokaisen homokodin must hankinta. Toistaiseksi catwalkia saa vain yhdellä, kuvassanäkyvällä pituudella, mutta soisin Ikean laajentavan valikoimaa huomattavasti pidempiäkin kissakävelyitä varten.


Niinikään glamouria kaipaaville hinureille Ikea on lanseerannut ihkaoikean pyörivän discopallon! Peilipallo pyörii ja siihen suunnatut valot heijastavat pallon säteet ympäri asuntoa. Ihanaa! Oli miltei pakko hankkia. 

Ikeassa kuitenkin hieman tunnutaan pelkäävän suoraa pinkin rahan havittelua ja seksuaalivähemmistöille tuotteiden suuntaamista: jostain kumman syystä sekä catwalkin että discopallojen yhteydessä oli kyltti,  uusi mallisto 8-12 -vuotiaille. Ehdottomasti erikoisin kiertoilmaus seksuaalivähemmistöille. Mutta onhan se toki tärkeää kannustaa jo 8-12-vuotiaitakin olemaan tähtiä ja omia itsejään. Toisaalta mietin, mitä esimerkiksi Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittolakia-FB-ryhmän väki tällaisesta vaihtoehtoisen elämäntavan lapsille tuputtamisesta sanoisi?


Aikamme (siis ihan todella kaiken aikamme, myymälän sulkeutumiseen saakka) Ikeassa kierreltyämme oli aika poistua kassan kautta. Vielä kassan jälkeenkin kävimme kuitenkin toisella kassalla, nappaamassa mukaamme hinta-laatusuhteeltaan oivalliset hodarit. Mikä olisikaan parempi päätös illalle kuin saada nakki sämpylän väliin!


You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Loistava ja hauska kirjoitus. Lisää tälläisiä:)

  VastaaPoista
 2. Sun kirjotukset on kyllä loistavia. Nään Ikean ihan uusin silmin. :D

  - Torey

  VastaaPoista
 3. Mäkin menin pähkinöiksi tuosta peilipallosta... Ja mä olen yli kaksikymppinen heteronainen...Mitä voimme päätellä tästä?

  PS. Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä olet sittenkin 8-12-vuotias? Tai sittenkin homomies? Ken tietää? Kiitti!

   Poista
 4. Mahtavaa! Tää pyörii väistämättä mielessä, kun seuraavan kerran menen Ikeaan. :)

  VastaaPoista
 5. Vautsi,tykkäsin kirjoitustyylistä. Ekaa kertaa blogissasi,mutta en taatusti viimeistä. ��

  VastaaPoista