Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Gay World -kilpailijat julkaistiin – mikä pettymys!?!

Mr Gay World -kilpailijat julkaistiin juuri. Yleensä ympäri maailmaa valittuja valtakuntien ykköshomoja on saanut katsella henkeään pidätel...

Mr Gay World -kilpailijat julkaistiin juuri. Yleensä ympäri maailmaa valittuja valtakuntien ykköshomoja on saanut katsella henkeään pidätellen, mutta tänä vuonna hengen pidättely vaihtui epäuskoiseen ja raskaaseen huokaukseen.

En siis yhtään osaa sanoa, että mitä homoille ympäri maailmaa on tapahtunut: jotain hämmentävää se kuitenkin on. Oikein kukaan ei erityisemmin säväytä tai soita mitään kelloja missään mielessä. Tietenkin kaikki ihmiset ovat kauniita omalla tavallaan eikä ulkonäkö ole mitenkään olennaisin asia ihmisessä. Paitsi kaupallisessa ja (halusitte tai ette) varsin viihteellisessä ja pinnallisessa kilpailussa. Vaikka Mr Gay World-kisoissa lieneekin jonkinlainen ihmisoikeuksia tukeva tausta, on kilpailu silti aiiika kevyttä viihdettä, ilman sen painavampaa sanomaa.

Vai voitteko kieltää, etteikö tämän tyyppisiä kisoja katsoessaan halua ensinnäkin olla vähän kuola suupielessä ja toisaalta vähän haaveilla, että vitsiku näyttäs iteki tolta. Sellaista positiivista haaveilua ja unelmointia, mitä varsin monet homot vielä nykypäivänäkin tarvitset selviytyäkseen. Toisaalta tänä vuonna voi hyvinkin olla itsestään ylpeä ja iloita siitä, että näyttää juuri itseltään eikä Mr Gay World-kilpailijalta.

Omat suosikkini olivat Itävalta sekä vähän yllättäen Suomi. Myös Espanjan kilpailijasta pidin. Suomen Peter Linden nimittäin erottuu yllättävästi hyvin positiivisessa valossa. Voisiko Mr Gay World-voitto jopa tulla Suomeen Peterin myötä? Kansallisen identiteetin kannalta elämme hyvinkin jännittäviä aikoja, voi sitä homosaation määrää, mikä Suomeen tulvisi Roomasta kisoista palaavan Peterin mukana. Lindenin voittaessa olisi tietenkin keskeistä toimia kuten vuoden 1995 MM-jääkiekossa: pitää aktiivisesti pyrkiä unohtamaan se, että kanssakilpailijat olivat kyseisenä vuonna poikkeuksellisen heikkoja tai ylipäätään poissa pelistä. Näin minulle ainakin on jääkiekosta kerrottu, luultavasti se siis pitää paikkansa!

Todennäköisempänä pidän kuitenkin sitä, että kisoissa käy kuten Euroviisuissa ja Gay World-pysti kiikutetaan Itävaltaan. Toivossa on kuitenkin hyvä elää! 

Tässä vielä kuvat suosikkikolmikostani. Loput kilpailijat voitte tsekata kilpailun sivuilta. Kilpailut ovat tänä vuonna Roomassa ja lopullinen finaali järjestetään 30. elokuuta. 
Miltä suosikkikolmikkoni näyttää teidän silmäänne? Entäs muut kilpailijat? Hot or not? Sytyttekö vai sammutteko?

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Sääli ettei tämä tapahtuma saa enempää mediajulkisuutta. Googlasin kisat ja nettisivut olivat mielestäni huonot. Teksti liian pientä ja katosi mustaan taustaan. Kattelin vähän ehdokkaitakin. Irlannin ehdokas oli ihan kamala :S Syyrian ehdokkaalla on pornoviikset :D

    VastaaPoista
  2. Noista kolmesta ehdottomasti Itävalta, miksei myös Venezuelan ehdokas, joskin ehkä viikset muotoilisin toisin ;)

    VastaaPoista