Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Yle Teema Pride-tunnelmissa

American Vagabond on yksi Yle Teeman Pride-viikon ohjelmista. YLE osallistuu Helsinki Pride-tunnelmiin näyttämällä Pride-viikolla tee...

American Vagabond on yksi Yle Teeman Pride-viikon ohjelmista.

YLE osallistuu Helsinki Pride-tunnelmiin näyttämällä Pride-viikolla teemaan sopivaa ohjelmistoa.

Elä ja anna elää-niminen teemaviikko esittää hyvinkin laadukasta HLBTI-ohjelmaa Pride-viikolla eli 23-29.6.2014. Ohjelmassa on mm. dokumenttielokuva American Vagabond, joka kertoo San Franciscoon muuttavista homopojista, jotka päätyvät kodittomiksi. Elokuva on erittäin katsomisen arvoinen. Aiemman postaukseni elokuvasta voi lukea täältä.

Yle Teema esittää myös Stephen Fry homofobian jäljillä-dokumentin, joka selvittää homojen elinolosuhteita eri puolilla maailmaa ja sitä, mistä homofobia syntyy. 

Kiinnostavalta kuulostaa myös keskiviikko-iltana esitettävä Let my people go, joka on komedia ranskalais-suomalaisesta miesparista.

Viikon kaikki ohjelmatiedot löytyvät Ylen sivuilta, tarkistakaa siis lista sieltä! Paljon mielenkiintoista ohjelmaa on luvassa. Osa ohjelmista on tulossa myös Yle Areenaan, mutta kaikkia ei kuulemma valitettavasti voida Areenassa julkaista oikeuksista ja sopimuksista johtuen.
You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Jos en olisi lukenut tätä tätä postausta, olisi minulta saattanut jäädä katsomatta Stephen Fryn dokkari Homofobian jäljillä. Tämä oli yks parhaimmista dokkareista mitä olen nähny ellei jopa paras. Tämä herätti paljon ajatuksia. Kiitos tästä.

    VastaaPoista