Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Seppo ja Ismo homobaarissa ja Salkkareiden muut homokohtaukset

Kalle Laitela (Pete Lattu) näytti Ismolle (Esko Kovero) ja koko Suomelle vapaan rakkauden mallia vuonna 2000. (KUVA: MTV Oy) Ihanaa He...

Kalle Laitela (Pete Lattu) näytti Ismolle (Esko Kovero) ja koko Suomelle vapaan rakkauden mallia vuonna 2000. (KUVA: MTV Oy)

Ihanaa Helsinki Pride-viikkoa kaikille!


Huomasin ilokseni, että YouTubeen on ladattu hyvinkin eeppisiä kohtauksia Salkkareiden alkuvuosilta. Kalle tuli kaapista, tutustui homoyhteisöön ja bailasi aika rankasti. Itse en kyseisiä jaksoja aina edes nähnyt, saatika että muistaisin, mutta YouTuben klipeistä saa onneksi melko hyvän käsityksen. 

Salkkareissa on siis käsitelty homoaiheita jo ennen Laria ja Eliastakin. Tietysti käsittelytapa on melko vuosituhannen vaihdetta, mutta ei ollenkaan niin pahasti kuin voisi kuvitella. 

Videoiden siivittämänä onkin hyvä virittäytyä Helsinki Pride-tunnelmiin: kuulostaa ehkä kornilta, mutta kyllä Salkkareissa on jollain tavalla onnistuttu mielestäni melko mainiostikin kuvaamaan suomalaista suhtautumista hlbti-ihmisiin: suuri osa suhtautuu fiksusti, monia ei kiinnosta ollenkaan ja toisaalta taas pieni osa suhtautuu äänekkään negatiivisesti.

Joka tapauksessa videoista voi ottaa vinkkiä Pride-rientoihin. Pidetään ainakin Kallen kotibileiden veroiset bileet, ellei vähän paremmatkin? 
Tähän loppuun vielä ehdottomasti Salattujen elämien historian yksi parhaista kohtauksista: Seppo ja Ismo homobaarissa.

You Might Also Like

0 kommenttia