Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sateenkaarijäätelöä kesäpäiviin

Valppaana kesän jäätelökioskeja kiertänyt blogilukija vinkkasi, että Turussa Förin viereiseltä jäätelökioskilta saa sateenkaarijäätelöä! ...

Valppaana kesän jäätelökioskeja kiertänyt blogilukija vinkkasi, että Turussa Förin viereiseltä jäätelökioskilta saa sateenkaarijäätelöä! Riensin paikalle ensitilassa katsastamaan tilanteen.

Paikkansahan tämä tieto todella piti! Ingmanin valikoimiin on tänä kesänä siunaantunut Sateenkaari-nimeä kantava jäätelöpallo. Ennakkotiedoista poiketen jäätelö ei tosin ollut väritykseltään kovinkaan sateenkaari, enemmänkin mainoskuvan keltainen-punainen-vihreä-raidoitus toi mieleen reggaen ja pössyttelyt. 

Joka tapauksessa kaikki sateenkaareva on erinomaista täytettä kesäpäiviin, varsinkin näin Pride-tapahtumien aikana!

Itse testasin jäätelön tietysti heti, eikä se vinhasta ulkomuodostaan huolimatta ollutkaan ällöttävää! Usein ronskin väriset jäätelöt viittaavat runsaisiin esansseihin ja väriaineisiin, mutta Ingmanin Sateenkaari oli kohtuullisen hyvä kokemus. Sateenkaari koostuu kuitenkin päärynäjäätelöstä, vaniljajäätelöstä ja mansikkakastikkeesta. Esansseista ja lisäaineista en osaa sanoa, mutta listauksen perusteella siis aivan normisettiä, mitä muistakin jäätelölaareista löytyy. 

Jotain Sateenkaaren välittämistä fiiliksistä voi tosin päätellä siitä, että jätskijonossa takanani seissyt aikuinen kielsi lapseltaan Sateenkaari-jäätelön, luultavasti juuri esanssi- ja väriaine-fiiliksen vuoksi. Minä kuitenkin kannoin sateenkaarijäätelöäni ylpeästi ja suurella ilolla! 

Loppuyhteenvetona: kokeilemisen ja syömisen arvoinen jäätelö, joka kuitenkin muodostui pikkuisen pettymykseksi: raidoista olisi luultavasti saanut huomattavasti sateenkaarevammatkin, varsinkin ero todellisen jäätelön ja mainoskuvan välillä on melkoisen huomattava. Kerran kesässä sateenkaariylpeyden kunniaksi.

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Hehhe, rupesin heti miettimään että miksi tämä aikuinen kielsi lapseltaan sateenkaarijäätelön :D Tietty kaikki lisäaineet voivat olla siihen syynsä, mutta joku ihan muu mulle tuli heti mieleen siitä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että tässä tapauksessa oli mitään taka-ajatuksia :). Jäätelö todennäköisesti ei vaan vaikuttanut aikuisen mielestä kovinkaan hyvältä.

   Poista
 2. Tää on hyvä juttu :) Täytyy maistaa. Mutta hitto, niin siinä vaan tyttö ja poika kuvassa keikkuu, eikös..miksei koskaan kukaan uskalla laittaa vaikka kahta tyttöä ja / kahta poikaa. Tässä se ois kohdannut kivasti nimenkin kanssa..mutta ei oo uskallusta eikä tahtoa. Aina vaan hiljaa hissutellaan..tylsää ja tehotonta. Mut mä oonkin idealisti ;) Hyvää kesää, ihanat jutut sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, onhan toi tietty tylsää tavallaan. Toisaalta ei jäätelössä ehkä tarvitse silleen miettiä, se on kuitenkin vain jäätelöä. Mutta hauska pieni yksityiskohta se tietysti olisi ollut.

   Poista
 3. Kyseistä jäätelöä on tullut syötyä ekan kerran kaks kesää sitten Porissa ja viime kesänä muutamat kerrat Tampereella että ei oo ihan uunituore juttu, ainakaan täällä :--D

  VastaaPoista
 4. Itse bongasin saman jäätelön Salon torilta joskus huhti-toukokuussa. Hehe, ero mainoskuvan ja todellisuuden välillä on tosiaan huomattava :D

  VastaaPoista
 5. Kiva kävit testaa :). Mutta tosiaan, ei näköjään ihan mätsää mainoskuvaan :).

  - Annu

  VastaaPoista