Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Päivän hyvä uutinen: sateenkaarikahvia Ärrältä!

Iloisia uutisia aamuunne! R-Kioski on ottanut näkyvästi kantaa suvaitsevaisuuden puolesta. Aiemmin Ärrältä saattoi napata mukaansa sydä...


Iloisia uutisia aamuunne! R-Kioski on ottanut näkyvästi kantaa suvaitsevaisuuden puolesta. Aiemmin Ärrältä saattoi napata mukaansa sydämin kuvioidun ns. sinkkukahvimukin. Samoilla linjoilla jatketaan nytkin, sillä kahvinsa voi ottaa mukaan sateenkaarevin sydämin koristetussa mukissa.


R-Kioskin markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin kertoo ärräläisten uskovan siihen, että kaikkien sydämien on tärkeää antaa sykkiä. Myös R-Kioskin rekrytoinnissa ja toiminnassa korostetaan suvaitsevaisuutta, tasa-arvoisuutta ja oikeudenmukaisuutta. Yritys myös toivoo mahdollisimman monen asiakkaansa liputtavan suvaitsevaisuuden puolesta, vaikka kahvimukivalinnallaan. 

Pieni, mutta sitäkin mahtavampi juttu Ärrältä! Juuri tällaista toimintaa Suomessa tarvitaan. Kuten viime kesänä kirjoitin, on Pride-sesonki muualla maailmassa otettu hyvin haltuun yritysten markkinoinnissa. Suomessa tähän ollaan vasta heräämässä: Ärrällä ollaan selvästi aamuvirkkuja. Helsinki Priden yhteistyökumppaneistakin löytyy tänä vuonna isompia yhteistyökumppaneita, joten suunta on selvästi oikea. Mahtavaa kaiken kaikkiaan!

Suvaitsevaisuus-mukeihin liittyy myös #suvaitsevaisuus-kuvakilpailu, johon voi osallistua Instagramissa hashtagaamalla suvaitsevaisuusmukikuvansa #suvaitsevaisuus-tägillä.

Eiköhän siis lähdetä kaikki aamukahville R-Kioskeille! R-Kioski on kaiken lisäksi lähellä, mutta silti askeleen edellä. Hienoa!


You Might Also Like

10 kommenttia

 1. En tiedä, onko joku jo maininnut, mutta bloglovinissa (jossa itsekin sinua seuraan) teksteistä näkyy vain muutama ensimmäinen rivi, eikä kuvia!

  VastaaPoista
 2. Kyllä mulla näkyy Bloglovinin kautta ihan normaalisti postaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iphonen bloglovin-appissa ei näy kuin muutama ensimmäinen rivi... Muiden blogien postaukset tosin normaalisti :O

   Poista
  2. Outoa! Mä en tosin kyllä Bloglovinille pysty mitään tekemään, joten toivotaan että korjaantuu. Pääasia, että postauksista kuitenkin tulee ilmoitus, että osaa hakeutua lukemaan suoraan blogista, jos ei Bloglovinin kautta näy.

   Poista
  3. mulla ei kans koskaan näy bloglovin-appissa kuin vain muutama ensimmäinen rivi - näin on ollut aina sun blogin kohdalla. onneks siinä on se view origanal post -nappi!

   Poista
 3. Uuh, aika kiva veto ärrältä!

  VastaaPoista
 4. Vielä kun päästäisiin tuosta kirotusta sanasta suvaitsevaisuus eroon. Se on eriarvoistava. Esimerkiksi Setassa on otettu linja, että puhutaan yhdenvertaisuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselleni on kyllä tärkeintä ja hienointa se, että joku näinkin isolla tasolla osoittaa tukensa ja haluaa sympata. Ei se, mitä termiä käytetään.

   Poista
 5. Itse olen kerrankin ylpeä siitä, että olen ärräduunari,ja saan myydä sateenkaarevalla sydämellä valmistettua kahvia suvaitsevaisuusmukista :)

  VastaaPoista