Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

On kaikki pallot ilmassa

 Tiistaina oli ystävän yllätyssynttärit. Tai juhlat eivät olleet yllätys niinkään, mutta juhlien sisältö. Jos yhtään minua tunnette, ette v...

 Tiistaina oli ystävän yllätyssynttärit. Tai juhlat eivät olleet yllätys niinkään, mutta juhlien sisältö. Jos yhtään minua tunnette, ette varmaan ylläty, että meidän porukoissa  syntymäpäivien pääsisältö on hyvässä ruuassa ja juomassa.

 Illalliskutsujen järjestäminen isommalle porukalle on aina yllättävän iso prosessi. Kannoin tietysti korteni kekoon ja saavuin juhlapaikalle jo hyvissä ajoin ottamaan kuvia ja varmistamaan viinin laadun. Siinä sivussa jotenkin vaivihkaa onnistuin myös pilkkomaan mansikat, pesemään perunat ja paistamaan parsat.

Juhlat olivat kuin The Simple Thingsistä tai paremmankin party organizerin Pinterestistä. Oli täydellisen oikeaoppisesti sieltä täältä lainatut eripariastiat, oli pitkäksi pöydäksi kootut pienemmät pöydät, silkkipaperikukkia katossa ja toisiinsa yhteensopivat mutta silti eripariset pöytäliinat. Ilmielävää lifestyleblogia, se ällistytti. 

Itseään kunnioittavilla syntymäpäivillä oli tietysti myös juhlahatut, jotka nekin tietenkin askarreltiin itse. Hattuaskartelija oli oikeastaan tehnyt hatut jo etukäteen kotonaan, mutta kutsuvieraslistan täydentyessä lennosta vielä yhdellä Killellä oli askarreltava lisähattu. Lisähatusta tuli enemmän kuin fabulous ja se tuli tietysti päivänsankarille.

Itselläni ei ollut juhlien menun suhteen osaa eikä arpaa, mutta voi luoja miten ihana menu juhlissa olikaan. Oli mansikat, oli parsat, oli uudet perunat, oli munakoisot, oli ruusuvedet ja kuohuviinit ja voi hyvä isä, oli kaikki. Juomat olivat yhteiset ja kulujen tasaamiseksi reilusti pidettiin juoduista laseista tukkimiehen kirjanpitoa. Kahden lasin jälkeen lista näytti hauskalta, jos ajatteli kahden pystyviivan tarkoittavankin yhtätoista. 

Rehellisyyden nimissä on nyt ehkä sanottava, että laseja saattoi illan aikana mennäkin se yksitoista. 

Pitkän illan jälkeen tuntui sopivalta siirtyä kesäyön kosteaan hämyyn ja kohti ravitsemusliikettä. Lähikuppilalle ehtiessämme jo ilahduimme osuvasta ajoituksesta, kun työntekijä oli juuri ovea avaamassa. Vilkaisu kelloon ja aukioloaikoihin kuitenkin selvitti, että työntekijä ei suinkaan häärinyt avatakseen, vaan sulkeakseen. Käännyimme kannoillamme ja suuntasimme sittenkin vanhaan kunnon Dynamoon. Oli kostea mutta lämmin, vihreältä tuoksuva kesäyö. Ja Dynamo, joka kostuttaa asiakkaitaan arki-iltoina halvalla mutta juomakelpoisella kuohuviinillä läpi yön.


Totuuden nimissä on sanottava, että vaikka Dynamoa kuinka rakastankin, ei sen tarjoama musiikki aina ihan osu. Silti oli pakko käydä vähän reivaamassa diskopallon alla, ihan vain siitä ilosta, että indiehipsuakin voi jorata. 

Illan aikana kehitin päässäni mahtavat tulevaisuuden suunnitelmat: alan DJ:ksi, soitan vain musiikkia, jota en itse jaksa kuunnella sekuntiakaan ja nousen Suomen arvostetuimpien DJ:iden joukkoon. May I present to you, DJ Gayboy of this village!

You Might Also Like

0 kommenttia