Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Olen elossa taas!

Moikka! Kuten huomata saattaa, olen palannut Bloggeriin!  Mitään sen suurempaa dramatiikkaa paluuseen ja Blogbookissa lopettamiseen ...

Moikka!

Kuten huomata saattaa, olen palannut Bloggeriin! 

Mitään sen suurempaa dramatiikkaa paluuseen ja Blogbookissa lopettamiseen ei liity. Huomasin vain, että olen sittenkin parhaimmillani, kun saan toimia ihan täysin oman pääni mukaan. Toinen olennainen syy Bloggeriin palaamiselle oli se, että huomasin monien pitkäaikaisten lukijoiden jääneen Bloggeriin. Myös kommentointi tuntui Blogbookissa monille hankalalta: itselleni on ollut alusta asti tärkeää saada teiltä lukijoilta kommentteja ja palautetta, ja kun kommenttiboksi yhtäkkiä hiljeni huomattavasti, tuntui se hyvinkin ikävältä. Toivottavasti palaatte jälleen kommenttiboksiini ilahduttamaan ja keskustelemaan.

Blogbookiin tekemäni merkinnät siirtyvät tietääkseni huomenissa tänne. Silloin tekin, jotka ette Blogbookissa seuranneet, pääsette lukemaan kirjoituksiani.

Kesä on vähän kiireistä, mutta monia postauksia on työn alla. Oikein innolla odotan pääsyä postailemaan teille täydellä teholla. 

Uudistin myös tätä ulkoasua paluumuuttoni kunniaksi. Mikä näin kesäkuussa sopisikaan paremmin kuin kuva viime syksyltä... Kävimme viime syksynä Killen kanssa kuvailemassa syksyisissä maisemissa, mutta kuvat jäivät jostain syystä käyttämättä. Tulipahan viimein käyttöä sittenkin! 

Mutta tervetuloa takaisin seuraamaan jännittävän gaylifestyleni kiemuroita! Pus! 

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Tervetuloa takaisin <3 (vaikka kyllähän minä seurasin sinua tuolla blogbookissakin, mutta ehkä tässä on se "oma maa mustikka" -juttu) Syksykuva sopii hyvin kokonaisuuteen ja kertoo blogistasi paljon: olet edellä aikaasi, joten kai pitää olla syyskuva jo kesällä xD

  VastaaPoista
 2. Minäkin kävin lukemassa blogiasi blogbookissa, mutta vain muutaman kerran. Se on jotenkin mölö sivusto: kirjasinmalli on sellainen, että lukeminen on hankalaa, kuvat ovat liian suuria iPadiin, mainokset hölmöjä ja vaikka mitä....

  Tervetuloa takaisin!

  VastaaPoista
 3. Moi,

  Ulkoasusta käytännöllisyyskommentti: minun kapeassa selainikkunassani joudun nyt rullaamaan oikealle näkeäkseni blogitekstin, kun taas naamasi näkyy kokonaisena heti avatessa. Aiemmin oli toisin päin - näin halutessani naamasi rullaamalla oikealle, mutta koko blogiteksti oli heti näkyvissä. Ei olekaan sattumaa, että yleensä noi blogin tiedot ovat oikealla eikä vasemmalla, samoin kuin esim. HS:n etusivulla HELSINGIN SANOMAT -teksti on ylhäällä eikä alhaalla. Tämä mietintämyssyyn, josko haluaisit vielä miettiä asiaa. :)

  VastaaPoista
 4. Oih just hyvä, et sä tulit takaa Bloggerii ! Mä en vaa päässy toho Blogbookkii oikee sisäl :D

  VastaaPoista
 5. Blogbook oli kamala, ihanaa että oot palannu takasin vanhalle ja hyväksi todetulle alustalle! <3

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa takaisin!
  Itse en tainnu vierailla Blogbookin puolella kertaakaan, anteeksi siitä. Se, että ilmoitukset uudesta postauksesta eivät ilmestyneet enää Bloggeriin eivät saaneet vaivautumaan menemään toiselle sivustolle katsomaan onko uusia postauksia tullut. Enkä kyllä oikeastaan muistanutkaan.

  Mutta nyt aion kyllä jälleen palata blogisi pariin!

  VastaaPoista
 7. Seurasin Blogbookissakin, mutta koskaan ei ole tullut kommentoitua :). Hei oothan huomannut, että ainakin Förin viereisessä jätskikippossa länsirannalla (Espositon vieressä) myydään palloina raidallista Sateenkaari-nimistä jäätelöä :). En viel viimeks maistanut, mut tuli sut mieleen. Ihana blogi, tykkään :).

  - Annu

  VastaaPoista
 8. Ainakin minun lukemisiini tämä paluumuutto vaikuttaa, nimenomaan positiivisessa mielessä. :)

  VastaaPoista
 9. Blogbookissa puhelimella välillä (tai no tosi usein) ei kuvat näkyneet ollenkaan ja muutenkin sitä oli hankala lukea. Joten tervetuloa takaisin ja hyvää kesää! :)

  VastaaPoista
 10. Jeejee! En jaksanut blogbookiin ollenkaan siirtyä seurailemaan, kiva saada sut takasin lukemistoon!

  VastaaPoista
 11. Jee miten helppoo kommentoida taas! Justice!!!!!

  VastaaPoista