Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mr. Gay Finland 2014 – kuvia ja tunnelmia finaalista!

Viidenneksi Mr Gay Finlandiksi valittiin Peter Linden. Ensimmäinen perintöprinssi on Tomi Lappi ja toinen perintöprinssi Ismo Poutiainen. Y...

Viidenneksi Mr Gay Finlandiksi valittiin Peter Linden. Ensimmäinen perintöprinssi on Tomi Lappi ja toinen perintöprinssi Ismo Poutiainen. Yleisön suosikiksi valittiin Mikko Wivolin.


Olin tänään ensimmäistä kertaa sekä Mr. Gay Finland-finaalishow'ssa että "uudessa" DTM:ssä. Molemmat yllättivät positiivisesti, joskin DTM tuntui hitusen pieneltä ja ahtaalta. Mutta kuka välittää ahtaudesta ja täyteen ahdetun katsomon läpitunkevasta umpihumalaisesta lesbolaumasta, kun lavalla on mitä mainiointa viihdettä! 

 Finaalin juontajana toimi Cristal Snow, joka oli juontajana tuomari Jarkko Valteen kanssa sanaillessaan juuri niin överi ja hulvaton kuin Pride-viikon homobileissä pitää ollakin. Valteen ohella muina tuomareina toimivat Tiina Jylhä, Martina Aitolehti, Mikko Silvennoinen, Aleks Vehkala sekä Ronny Roslöf. Kyllä, Ronny! Salkkari-Lari! En ollut saada henkeä Ronnyn vilahtaessa ohitseni DTM:ssä. Huh! Mikä onnen ja ilon päivä! Mahtavaa! Parhautta!

Finaalishow'ssa esiintyi myös Krista Siegfrids, mikä ihana yllätys sekin! Kaikki tuntui olevan ihanaa! 

Voittajaa en osannut ollenkaan etukäteen arvailla, vaikka aavistelinkin Peter Lindenin olevan aika todennäköinen voittaja. Kaikkia lopputulos ei miellyttänyt, mutta sillepä ei voi enää oikeastaan mitään. Eikä mielestäni tarvitsekaan voida, sillä voittaja oli omaan silmääni kaikin puolin edustavan ja fiksun oloinen. Ei siis hätää!

 Finalistit olivat hirveän tasaväkisen oloisia, vaikka erilaisia olivatkin. Erityisen iloinen olin Ismo Poutiaisen sijoittumisesta palkintosijalle: vaikutti finaalissa hyvinkin symppikseltä ja näytti hyvältä!

Kaiken kaikkiaan Mr. Gay Finland-kisat olivat hyvin selvää viihdettä. Kuten seuranani alkuillasta olleen Forssa Prideä järjestävän Jennin kanssa totesimme, on Miss Gay Finland-finaali ihmisoikeustapahtuma ja Mr. Gay Finland-finaali taas varsinainen missikisa.

Koska olin jo koko päivän liikkeellä, en jaksanut raahata mukanani järjestelmäkameraa, vain puhelinta ja pientä actionkameraani. Niinpä saatte ja joudutte valitettavasti tyytymään puhelimella näpsittyihin tunnelmapaloihin. Laatu ei ole häävi, mutta ajatus välittynee!

Olemassa olisi myös heikkolaatuisia mutta julkaisukelpoisia videopätkiä finaali-illasta. Kiinnostaisiko ketään mahdollisesti nähdä jonkinlaista videokoostetta illasta?


Palkintosijoille päässeet homot sekä eilen Miss Gay Finlandiksi kruunattu Melanie Orenius.

Tähän loppuun vielä ylläribonus: uskaltauduin ottamaan selfien Ronnyn kanssa! Skviik! Pride-viikon kohokohta.


You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Videokoostetta kehiin, kiitos! :)

  VastaaPoista
 2. Ylellä näytettiin dokumenttia Conchita Wurstista, voisi mahdollisesti kiinnostaa sinuakin? :)
  http://areena.yle.fi/tv/2316042

  VastaaPoista
 3. Minusta paras ehdokas voitti! :) Peter Lindén on minulle tuttu somesta ja olen jo usean vuoden ajan salaa mielessäni toivonut, että tuollainen upea, komea, sporttinen ja fiksun oloinen mies rohkenisi osallistua Mr Gay Finland -kisaan. Onneksi hän nyt rohkeni osallistua kisaan ja voitti - mielestäni ansaitusti. Hyvä myös, että hän on 29-vuotias eli jo vähän aikuisempi, koska minusta juuri hieman aikuisempi sopii kantamaan Mr Gay Finland -titteliä. Tomi Lappi ja Ismo Poutiainen ovat hyviä perintöprinssejä. Itse pidinkin eniten Peteristä, Tomista ja Ismosta, joten todella mainio ja komea voittajakolmikko saatiin. Mr Gay Europe - ja Mr Gay World -kisoissa taso on minusta varsin kova ja Peter sopii hyvin edustavuutensa ja komeutensakin vuoksi Suomen edustajaksi noihin kisoihin. :)

  Ps. Niin ja jestas, kun tuo Ronny Roslöf on myös komea! :)

  VastaaPoista
 4. Olet paras bloggaaja!! :) Voi kun olette Ronnyn kans komeita! <3 Hienoa että Ronny oli tänä vuonna tuomaristossa!

  VastaaPoista
 5. Kyllä kiitos videokooste!! Miksi tuo Peter Lindénin voitto hiersi joitain? Selkeästi oli ainakin maskuliinisin ehdokkaista, Ismo P. taas mielestäni hyvinkin heteron oloinen. Aika lähelle pääsit Ronnya:), mihinköhän R muuten perusti tuomarointinsa, lol;)?

  VastaaPoista
 6. Kiitos hyvistä kuvista.

  VastaaPoista